Kam o víkendu 14. a 15. května? Co třeba na výlet | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam o víkendu 14. a 15. května? Co třeba na výlet

Víkend je konečně opět tady. Co si s dětmi udělat výlet? Naše pravidelné víkendové tipy vám poradí, kam vyrazit. 

 

Benátské odpoledne na Čertovce

V neděli před Svatojánskými slavnostmi Navalis dorazte na Benátské odpoledne pod Karlovým mostem u vodního kanálu Čertovka. Do Prahy přijedou gondoliéři z Benátek, kteří vás budou po celé odpoledne vozit zdarma na pravých benátských gondolách.

 

Květinový jarmark na zámku Ctěnice

V Zámeckém areálu Ctěnice se koná Svatojánský květinového jarmark. Květinový trh bude doplněn o poutavý doprovodný program pro děti i dospělé. Nejmenší návštěvníky čeká květinová dílna víly Amálky, v níž si budou moci připravit pohádkové květinové šaty, uvít věneček, vytvořit látkové kytičky z organzy nebo vyrobit z drátků a korálků kvítkový náramek.

 

Pohádkový les s vílou Evelínou a berounskými medvědy

Do městského parku v Berouně pozvala víla Evelína pohádkové bytosti, které budou mít pro děti připravené úkoly. Budete také luštit hádanky, křížovky a dovíte se spoustu zajímavostí o pohádkách. Projděte se krásným městským parkem v Berouně, tam, kde bydlí medvídci z večerníčků.

 

Den princezen  a rytířů na zámku Červený Újezd

Na druhou květnovou sobotu připravili na hradě Červený Újezd zábavu pro všechny princezny a rytíře. Pro děti budou připravená stanoviště se soutěžemi, při kterých si užíjí spoustu legrace. Čeká je boj s meči, balancování na kůlech při boji s bijáky, pohádkový rybolov a další zábava. 

 

První parní víkend v Lužné u Rakovníka

Svezte se historickým vlakem z Prahy a Kladna na víkendové setkání s párou do Muzea Český drah v Lužné u Rakovníka. Čekají na vás prohlídky všech expozic, projížďky na úzkorozchodce modelové kolejiště a také dětský koutek.

 

Cipískoviště v Písku

Letní turistická sezóna v Písku začíná – přijeďte si hrát s pískem! Tradiční akce Cipískoviště nabídne program pro malé i velké a hlavně obří pohádkové pískové sochy na náplavce řeky. A dokonce můžete přidat ruku k dílu i vy, nebo spíš vaše děti...

 

Archibaldovy slavnosti pohádek na Starých Hradech

Na nádvoří hradu a zámku Staré Hrady vypuknou opravdové pohádkové slavnosti - velké slavnosti čokolády. A co vás všechno čeká? Velká pohádková soutěž čaroděje Archibalda I., pasování ochránců starohradských pohádek, šermířské souboje, čokoládový jarmark, soutěže a hry pro děti. Přesvědčte se na vlastní oči, že na Starých Hradech pohádkové bytosti skutečně žijí.

 

S rodinou do Vesce

V libereckém Sportovním areálu Vesec bude nachystán program jak pro nejmenší děti, tak pro „odrostlejší“ robátka. V rozlehlém areálu se představí celý Integrovaný záchranný systém Libereckého kraje. Během dne si děti mohou zaskákat na trampolínách. Po celý den si můžete nejrůznější sporty, na místě bude krom jiného i horolezecká stěna.

Hradní slavnosti na Slezskoostravském hradě

Slezskoostravský hrad oslaví již 12. výročí svého otevření. A vy se můžete těšit na pestrý program. Představí se různorodé umělecké a kulturní žánry – historický šerm, dobové tance, historická muzika, pouliční divadlo, kejklíři a komedianti, rytíři a zobrazení živé historie. Pojďte si nejenom vzpomínat, ale hlavně se bavit, oslavovat, smát se a prožít příjemný víkend plný zážitků.

 

Jaro na dědině v v Rožnově pod Radhoštěm

Při procházce skanzenem v Rožnově se setkáte s hospodyní nebo hospodářem, kteří vám rádi otevřou chalupy a budete moci přihlížet dříve běžným činnostem, které se dnes již povětšinou z našich životů vytratily. Akce chce připomenout, na co všechno museli naši staříčci a stařenky na jaře myslet a že staré valašské pořekadlo „Modli sa, nemodli sa, z prázdnej míse nenajíš sa" je stále víc než pravdivé.

 

Pohádkové prohlídky na zámku Plumlov

Chcete vidět krásnou Popelku, okouzlující Zlatovlásku, či samotného vládce pekla? Přijďte a prožijte tyto pohádkové příběhy na zámku Plumlov!

 

Lužánský Gulášfest

Zveme všechny příznivce dobrého jídla, pití a zábavy do areálu tenisových kurtů Brněnského lužáneckého tenisového klubu a přilehlého parku na II. ročník klání o nejlepší masový guláš – Lužánecký Guláš Fest 2016. Pro mladší návštěvníky akce budou připraveny atrakce ve formě elektronického býka, lanové dráhy, trampolíny, stolního fotbalu, dálkově ovládaných modelů autíček apod.

 

Pokud jste si nevybrali, naše bohatá databáze toho nabízí mnohem více. 

 

Přejeme hezký víkend z redakce. 

11. 5. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře