Už víte, kam s dětmi o víkendu? Naše tipy vám poradí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Už víte, kam s dětmi o víkendu? Naše tipy vám poradí

Už víte, jak strávíte víkend? Pojedeme někam do přírody nebo vás láká ruch velkoměsta? Naše víkendové tipy vám určitě poradí.

 

Den otevřených dveří Pražských služeb

Den otevřených dveří Pražských služeb - to bude spousta popelářských aut, ale i dětská autoškola, minizoo, skluzavky a trampolíny a spousta další zábavy. 

 

Májové slavnosti v parku Portheimka

Májové slavnosti jsou určeny pro všechny generace, milovníky dobrého jídla, řemesel, sportu, poznání a her. Těšit se můžete na farmářské a řemeslné trhy, aktivity pro celou rodinu všemi smysly v dětském parku a spoustu sportu.

 

Parním expresem na Řípskou pouť

Speciálním parním expresem se můžete v sobotu zajet podívat na Řípskou pouť, ale i vystoupit u zámku Nelahozeves. Konečná stanice vlaku je ve Zlonicích, kde se v železničním muzeu bude slavnostně zahajovat sezóna. Stačí si jen vybrat! Zážitek to bude určitě pro všechny.

 

Putování za drakem ke svatému Jiří

Turistický pochod pro všechny generace se zábavnými úkoly po cestě z Kladna od Rozdělovského kostela do Libušína ke kostelu Sv. Jiří. Cyklisté, pěší i kočárky jsou vítány.

 

Otevření centra řemesel Botanicus Ostrá

Letos zahájí sezónu v Centru řemesel Botanicus kejklíř Vojta Vrtek se svou dílnou. A jestli se najde ještě někdo, kdo ho nezná, tak si představte, že spojíte žonglérské a artistické umění s malým kouskem muzikanta a velkým kusem člověka. Samozřejmě se můžete podívat, případně si i vyzkoušet starobylá řemesla a ochutnat krmi připravovanou dle sezóny Bylinných zahrad.

 

Veletrh Regiony v Lysé nad Labem 

Unikátní replika koruny Svaté říše neboli římské císařské koruny bude k vidění na od čtvrtka do neděle na výstavě Regiony 2016 v Lysé nad Labem. Můžete si tady vybrat, kam vyrazit na výlet nebo se podívat na výstavu květin Narcis. Dámy bude určitě zajímat výstava Elegance – Avantgarda. Prostě si tady vybere celá rodina.

 

Den plný pohádek v Táboře

Prožijte pohádkové odpoledne s kostýmovaným průvodem, soutěžemi, divadelními představeními pro děti.  Děti si můžou zatancovat s Honzou Onderem. 

 

Závody batolat v Opavě

Máte doma malého závodníka? Pak se určitě vydejte na nejroztomilejší závody v České Republice! Věk závodníků musí být 7-12 měsíců a zdolává se trať dlouhá 5 metrů stylem "po čtyřech". Malého závodníka můžete motivovat jakýmkoliv způsobem (oblíbený je rohlík, mobil a klíče).

 


Den země v Zooparku Vyškov

Odpoledne s ekologicky zaměřenými aktivitami věnované naší modré planetě.Těšit se můžete na křest velblouda,Divadlo plyšového medvídka,putování po různých stanovištích a na závěr opékání špekáčků.


Čarodějnický rej v Brně

V Brně se sejdou čarodějnice, čarodějové, kouzelníci, ježibaby, kočky, pavouci, netopýři a ostatní bytosti, které do tohoto světa patří. Těšit se můžete na nejrůznější soutěže, hádanky, atrakce, minidiskotéku a opékání vlastních špekáčků.

 

 

Spoustu další inspirace najdete v naší bohaté databázi.  

 

Z redakce přejeme hezký víkend

20. 4. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře