Kam s dětmi o víkendu? Za zábavou, za poznáním nebo za sportem? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi o víkendu? Za zábavou, za poznáním nebo za sportem?

Další víkend před námi, už víte kam s dětmi? Za zábavou, za poznáním nebo za sportem? Naše víkendové tipy vám určitě poradí.

 

Veletrh FOR KIDS

Zveme Vás na 12. ročník veletrhu potřeb pro děti FOR KIDS 2016, který se koná od čtvrtka do neděle v PVA EXPO Praha v Letňanech. Kam s dětmi je již tradičně hrdým mediálním partnerem veletrhu a opět jsme si pro malé návštěvníky připravili krásný program ve spolupráci s Kidtown.cz. Zároveň budeme mít, tak jako na podzim, pro všechny děti ztracenky, které ve spolupráci s PZVP a jejich maskotem Vildou budeme předávat u vstupu. Před vstupem do veletržních hal vás jistě zaujme doubledecker našeho dalšího partnera, hračkářství Hamleys.

Dětský prodejní festival "mini"

První ročník Dětského prodejního festivalu “mini” v dejvické Vile Pellé představí nejžhavější novinky i generacemi ověřené ikony. Nabídne hračky, nábytek, oblečení, publikace a další doplňky pro děti i jejich rodiče vybrané od českých designérů a firem a z obchodů působících na domácím trhu. Součástí pětidenního festivalu “mini” bude i bohatý doprovodný program pro děti, který pořadatelky sestavily z tvůrčích a hracích dílen, módní přehlídky a divadelních představení.

Oslava narozenin Jumpparku

Už to bude rok, co byl otevřen největší trampolínový park ve střední Evropě a to už je na pořádnou oslavu! A co si pro vás připravili jako dárek? Skákání celý den úplně zdarma! Zároveň na vás čeká i bohatý program, kdy si budete moci zasoutěžit o věcné ceny, vyfotit se ve fotokoutku, zúčastnit se tomboly nebo ochutnat narozeninový dort.

Lehkost motýlích křídel v Botanické zahradě

Ani v letošním roce nemůže chybět oblíbená výstava motýlů v Botanické zahradě. Fata Morganou se budou opět prohánět nejrůznější druhy motýlů. Těšte se na třepotající křídla. Obdivujte moment, kdy se z kukly vylíhne motýl, sledujte, s jakou lehkostí létá. Patronem výstavy je charitativní organizace Debra zvyšující kvalitu života lidí trpících nemocí motýlích křídel. O víkendech nebude chybět Čajovna U Cesty a možnost zakoupit výrobky od neziskových organizací.

Závody batolat Teplice a Liberec

Máte doma malého závodníka? Přihlašte jej do Závodu batolat. Jsou to ty nejroztomilejší závody v České republice. Věk závodníků musí být 7-12 měsíců a zdolává se trať dlouhá 5 metrů stylem "po čtyřech". Malého závodníka můžete motivovat jakýmkoliv způsobem (oblíbený je rohlík, mobil a klíče). Nejrychlejší batole z centra získá víkendový pobyt pro jeho rodinu.

Otvírání studánek v Brně

Lipka si pro vás na sobotu připravila program, který bude bavit celou rodinu. Těšit se můžete na stezku, kde budou rodiny plnit úkoly a zároveň se dozví něco o lesních zvířátkách. Chybět nebude ani dílnička, tradiční zdobení Morany a tradiční oheň.

Tvůrčí dílna pod věží

Přijďte s dětmi na Vyhlídkovou věž v Ostravě, kde se v rámci vstupného budete moci zúčastnit také tvůrčí dílny a vyrobit si tak různé dekorace s jarními motivy nebo si zasoutěžit o drobné ceny.


Kdo si hraje, ovládá

Slovácké muzeum v Uherském Hradišti si připravilo výstavu nejdokonalejších modelů na dálkové ovládání, ať už jde o letadla, vrtulníky, drony, auta či lodě. Návštěvníci si mohou vyzkoušet simulátor letu, stát se pilotem na autodráze nebo prostřednictvím demonstračního modelu zjistit, jak je možné, že letadlo vystoupá a udrží se ve vzduchu.


Závody kočárků po celé republice

Závody kočárků, to je nejen sportovní zážitek pro maminky, tatínky a celé rodiny, je to spousta usměvavých tváří a nezapomenutelných chvil! Přijďte i vy na tuto unikátní akci, která si získala své příznivce ve všech koutech ČR! V neděli přesně v 15 hodin odstartují po celé České republice v pořadí již čtvrté Strolleringové závody – závody ve sportovní chůzi s kočárkem.

 

Spoustu dalších tipů kam s dětmi nejen za zábavou, ale i za poznáním nebo za sportem, najdete v naší bohaté databázi. 

Z redakce přejeme hezký víkend.

6. 4. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře