Duben, za kamny rozhodně "nebudem"! Víkendové tipy jsou tady... | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Duben, za kamny rozhodně "nebudem"! Víkendové tipy jsou tady...

První aprílový víkend je před námi, jaro v plném proudu, tak proč si s dětmi neudělat výlet. Naše víkendové tipy vám určitě poradí.

 

Open day na  Tvrzi Hummer

Po dlouhé zimě se opět otevřou brány středověké tvrze Hummer v Horních Počernicích. Zahájení nové sezóny je tou pravou chvílí předvést vše v plné kráse. Přijměte proto pozvání na přehlídku šermířů, kejklířů, akrobatů, kaskadérů, tanečnic a mnoha dalších umělců, kteří si pro vás připravili zbrusu nová vystoupení.

 

Zahájení sezóny na Pražském hradě

V neděli budou při příležitosti zahájení letní sezóny na Pražském hradě zdarma otevřeny nejvýznamnější objekty, do kterých je jinak vstup možný jen se vstupenkou. Kromě volného vstupu do prohlídkových objektů můžete vyslechnout zdravice jednotlivých panovníků, pobavit se vystoupením pěveckých, tanečních a šermířských skupin a nakonec se občerstvit u stánků historického tržiště na svatojiřském náměstí. A děti se mohou těšit na překvapení.

 

Výstava modulových kolejišť v Národním zemědělském muzeu

Na dny 29. března až 3. dubna 2016 připravil Klub železničních modelářů z Prahy 7 ve spolupráci s Národním zemědělským muzeem na Letné výstavu modelových kolejišť. Takže všichni milovníci vláčků, mašinek a kolejí, hurá do muzea.

 

Farmářský den ve Farmaparku Blaník

Slavnostní zahájení nové sezóny ve Farma-parku bude určitě zábavou pro celou rodinu. Můžete se těšit skákací hrad, živého Blanického rytíře, lampionový průvod za tajemnými Hejkaly, skutečnou svatba oslů, Blanický desetiboj, báchorky Blanického rytíře, jízdy na koních, pony a oslech. Víte, jak se hraje loutkové divadlo a jak se vyrábějí maňásci? Vše vás taky naučí!

 

Klukovský sen aneb holčičkám vstup povolen 

Zpráva pro všechny děti! Poproste tátu nebo dědečka, ať vás vezmou na výlet! V  čáslavské pobočce Národního zemědělského muzea připravili výstavu jedné z největších sbírek autíček v Evropě. Uvidíte tak modely osobních automobilů, kamionů, motorek, vojenské techniky, autobusů i parních lokomobil, od Fiatů, Volkswagenů a Lancií přes Alfu Romeo až po delikatesy typu Masserati či Lamborghini.. A aby se u nás líbilo i slečnám, výstavu doplňuje přehlídka panenek a společenských her.

 

Zahájení sezóny v Zoo Ústí nad Labem

Přijďte zahájit další letní sezónu do ústecké zoologické zahrady. V areálu zoo se představí sokolníci s ukázkou dravých ptáků a jejich letovými schopnostmi. Děti i dospělí si mohou vyzkoušet střelbu z luku či z kuše, což je určitě mnohem obtížnější než při počítačových hrách. Nebude chybět oblíbené malování na obličej a další soutěže pro děti na stanovištích v areálu zoo.

 

Tajemné prohlídky na Ostravskoslezském hradě

Již tento víkend startuje na Ostravskoslezském hradě putování za ta tajemstvím 13 komnaty. Těšit se můžete na zábavné prohlídky  s kostýmovými postavami s příběhem. Jednotlivé prohlídky budou mít výrazný interaktivní prvek s rébusem, jehož tajence mají přijít návštěvníci během prohlídky na kloub.

 

Úsov plný pohádek

Na zámku Úsov jsou na víkend pro děti připravené kostýmové prohlídky s pohádkovým programem a hudebním doprovodem z nejznámějších pohádek. Na nádvoří zámku se můžete těšit na oblíbené atrakce pro děti.


Modro-bílá diskotéka na Šelepce

Oblékněte si modré kalhoty nebo sukýnky, bílá trička a přijďte si zatancovat, zasoutěžit a pobavit na modro-bílou diskotéku. Pro děti budou připraveny hokejové soutěže o sladké ceny.

 

Spoustu dalších tipů kam s dětmi nejen za zábavou, ale i za poznáním nebo za sportem, najdete v naší bohaté databázi. 

 

Z redakce přejeme hezký víkend 

30. 3. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře