Pražská muzejní noc s programem pro děti už tento víkend! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pražská muzejní noc s programem pro děti už tento víkend!

V pořadí již dvanáctý ročník Pražské muzejní noci proběhne v sobotu 13. června 2015. Přináší mimo jiné i bohatý program pro děti. 

Tato oblíbená kulturně-prezentační akce propagující činnost muzeí a galerií nabízí možnost prozkoumat kulturní dědictví metropole v trochu jiném světle. Letos se do Pražské muzejní noci zapojí 48 muzeí, galerií a dalších kulturních institucí v 80 objektech.

I v roce 2015 zůstane Pražská muzejní noc věrná své základní myšlence, kterou je návštěva muzeí a galerií v netradičním nočním čase (19:00 až 1:00 hodin)vstup a doprava zdarma.

Nebude chybět ani bohatý doprovodný program, který se stal pro akci typickým. Doprava během sobotní noci bude zajištěna speciálními autobusovými linkami, které vás dopraví do všech objektů zapojených institucí po celé Praze.

Váš osobní program sobotní noci si můžete naplánovat v aplikacích Moje muzea a Moje noc. Webové stránky Pražské muzejní noci (www.prazskamuzejninoc.cz) jsou dostupné i ve verzi pro mobilní telefony.

 

Program pro děti

Ani letos děti nepřijdou zkrátka a budou si moci užít sobotní Pražskou muzejní noc stejně dobře, ba ještě lépe, než rodiče. 

Letos se například můžete naučit levitovat jako Harry Potter, stát se architektem nebo kartografem.

Muzeum Karla Zemana pořádá plavby elektrolodí po Čertovce a workshopy animace.

V Českém muzeu hudby bude strašit.

Do Národní technické knihovny si můžete přijít vyrobit tričko s vlastním potiskem, Náprstkovo muzeum pořádá „objevitelskou výpravu“ po dalekých koutech světa.

Muzeum hlavního města Prahy uvádí pohádku pro odvážné děti Rakvičkárna a Galerie Villa Pellé potěší nejen dětské návštěvníky výstavou ilustrátorů dětských knih a soutěží O nejkrásnější obálku knihy...

Zkrátka program je velmi bohatý, prostudujte jej na stránkách www.prazskamuzejninoc.cz, přijďte a nechte sebe a své děti překvapit!

10. 6. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře