Respect festival 2011- Hudba dělá člověka! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Respect festival 2011- Hudba dělá člověka!

Sobota 11.6. a neděle 12.6., ostrov Štvanice

 Již čtrnáctý ročník pražského festivalu Respect, exkluzivní a průkopnické přehlídky world music, přináší i letos jak legendy žánru, tak hudbu z dosud nezmapovaných oblastí. Jedním z hlavních cílů festivalu Respect, jehož vizuální kampaň v letošním roce doprovází slogan Hudba dělá člověka!, je přispět prezentací hudebních skupin z nejrůznějších kulturních a náboženských oblastí k rozvoji otevřené a tolerantní společnosti.

Letos bude festival rozšířen o speciální  program pro nejmenší. V sobotu i v neděli proběhne Žonglování s Tuleněm, speciální workshop žonglování pro děti s názornými ukázkami. V neděli se pak mohou těšit na "Africký den“, který formou rozličných pořadů, aktivit a her srozumitelně představí africkou kulturu a zvyky. Společnost Člověk v tísni např. dětem umožní vyzkoušet si výrobu tradičních afrických masek, Humanitas Afrika připraví potisk látek symboly Adinkra a výrobu tradičních razítek ze západní Afriky.
 Nejen děti si jistě užijí nedělní vystoupení známého mima a bublináře Václava Strassera s jeho obřími, duhovými či kouřovými bublinami. Přichystána bude v neděli i speciální bublinářská dílna, která bude probíhat mezi jeho nedělními vystoupeními od 15.40 do 16.30.
 Další doprovodné aktivity pro děti od dvou let bude po oba dny festivalu zajišťovat agentura Hospodyňky. Program pro děti bude zahrnovat výtvarné a sportovní aktivity, ke kterým se mohou připojit i jejich rodiče, ať už jde o skákání v pytli, malování vlastních triček či využití skákacího hradu.

Pro děti ve věku do dvou let lze ve stanu, který je pro tyto účely na festivalu zajištěn, přebalit svou ratolest na přebalovacím stole, nebo ji ohřát v mikrovlnné troubě přesnídávku.
 
Děti do 15 let mají na festival vstup zdarma. Připraveno je i zvýhodněné rodinné vstupné.

A pro naše registrované maminky, tatínky, máme bleskovou soutěž o vstupenky! Soutěžíme o 3x2 dvoudenní vstupenky a vyhrávají první tři správné odpovědi na otázku: Kde se koná letošní festival? Odpovědi posílejte na [email protected] a do předmětu emailu uveďte "RESPECT".
Rychlejší vyhrává ;)
 

9. 6. 2011



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře