Fantazie v Toboga Fantasy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Fantazie v Toboga Fantasy

Máme volnou neděli, venku prší a ještě k tomu měl syn nedávno svátek. Rozhodli jsme se zajet na Zličín. Už několikrát jsem slyšela, že zábavní park Toboga Fantasy stojí rozhodně za to navštívit. Prostě si to všichni užijeme a Matěj dostane opožděný dárek.

Dvě děti, šestiletého kluka a dvou a půlletou holčičku, bývá někdy docela těžké zabavit najednou, tady se opravdu nemusíte bát. Přijeli jsme dopoledne před jedenáctou a odjížděli jsme před čtvrtou odpoledne. Unavení, ale všichni, a to myslím, doslova, absolutně nadšení.

Pokud se sem vydáte, dvě rady, lepší je to určitě o víkendu dopoledne nebo ve všední den, odpoledne už byly některé atrakce hodně zaplněné. A ta druhá – dejte dětem  tepláky, líp se jim bude skákat, lézt a hlavně jezdit.

A teď k tomu nejdůležitějšímu. Děti tady budou v sedmém nebi. Vyřádí se tady menší i ty školou povinní.  A pokud vám nevadí, že budete zpocení a udýchaní, tak věřte, že si to tady užijete i vy.

Děti milují prolézačky a klouzačky. V Toboga Fantasy je vlastně všechny ani nespočítáte. Největší rozlohu tady zabírá Big Fun Parkneuvěřitelně velká prolézačka se všemožnými nástrahami. Součástí je střílecí aréna, můžete si tady zkusit tubing (jízdu na nafukoucích kolech), zajezdit si na bobech nebo zjistit, jak jste na to s rovnováhou v lanovém parku. No a samozřejmě si zajezdit na tobogánech. Velká bomba je obří skluzavka. Průjezd dvěma patry z výšky osm metrů, tomu se fakt nedá odolat. I já jsem si jí několikrát sjela a rozhodně jsem nebyla jediná. Spousta rodičů to tady rozjížděla ve velkém. Ve Fun Parku jsme strávili nejvíc času a to jsme neprošli ho celý!

Další „stanoviště“, kde jsme byli „pečení vaření“, byl Fun park pro děti do 5 let. Tady si trochu odpočinete. V jedné části najdete bazén s míčky, čtyři malé skluzavky nebo spoustu kostek velkých Lego. Hned vedle si můžou ti nejmenší zaskákat na šesti trampolínách. A aby to větším i největším nebylo líto, najdete tady Jump park. Na velkých trampolínách se vyřádí celá rodina.  

Aby toho nebylo málo, nesmím zapomenout na Vulkán. Nafukovací skluzavku pro zdatné. Jako vylézt nahoru dá teda docela práci….

Syn nesměl samozřejmě chybět na skákacím hradě. Tenhle má dokonce otevírací tlamu, takže je zábava pozorovat děti, jak se snaží udržet, když se tlama zavírá.

Samozřejmostí je i restaurace, kde si určitě vybere každý. Maminky ocení přebalovací pulty, umyvadla a toalety přizpůsobené pro děti a dokonce si tady můžete koupit jednorázové pleny. Hned u vstupu jsou skříňky, kde si uložíte všechno, co nebudete potřebovat. A vlastně jediná věc, kterou si určitě vezměte je foťák. Každý tady dostane náramek s čipem, takže ani peníze nejsou potřeba, občerstvení zaplatíte, až budete odcházet.

Je pravda, že rodinné celodenní vstupné není zrovna malé, plus nějaké to pití, zmrzlina nebo možná oběd, ale… Strávíte tady opravdu spoustu hodin a nebudete litovat. Můžete si také vybrat vstupné jenom na hodinu nebo zvýhodněné vstupné ve čtvrtek a pátek dopoledne.

A pokud to máte do Prahy daleko, další zábavní parky Toboga najdete v Brně, Hradci Králové a ve Zlíně.

Užili jsme si prostě parádní den. Rozhodně se sem nebojte zajet i s batolaty nebo naopak skoro „puberťáky“, vyřádí se tady opravdu každý. A my se sem určitě vrátíme, ještě jsme přeci nezkusili všechno!

 

Pro Kam s dětmi Magda Dlouhá s rodinou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27. 2. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře