Další ročník veletrhu FOR TOYS je za námi! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Další ročník veletrhu FOR TOYS je za námi!

FOR TOYS je u konce, ať žije FOR TOYS!

Další ročník souběhu veletrhů FOR TOYS, FOR GAMES, FOR BABIES a BIOSTYL-ECOWORLD, který se konal ve dnech 17. až 20. října 2019 na výstavišti PVA EXPO PRAHA, je za námi, a desítky tisíc návštěvníků se seznámily s nejnovějšími vychytávkami a trendy ze světa dětí, her, hraček a životního stylu.



Také KAM S DĚTMI jste mohli potkat na jednom ze stánků, naším letošním partnerem na veletrhu byli HDK JUNIOR se svými rodinnými muzikály, které uvádí nebo již brzy uvede Hudební divadlo Karlín a autoři muzikálu ze společnosti PIXA-PRO, kterým tímto děkujeme za krásnou spolupráci.

 

 

Návštěvníci tak měli možnost nejen získat vstupenky s velikou slevou, ale také si mohli odnést spoustu dárků v podobě CD s písničkami z muzikálů Kapka medu pro Verunku nebo knížku Královna Kapeska a krásná muzikálovápexesa. Tým herců a zpěváků z Hudebního divadla Karlín měl i své vystoupení na podiu v hlavní hale.

 

 

A jak hodnotím veletrh já z pohledu návštěvníka? Asi nejlépe vyjádřím své pocity tak, když vám prozradím, že oproti původně zamýšlenému plánu vyrazit na veletrh na hodinku se starším synem, aby si vybral hračku k narozeninám, jsme se na FOR TOYS vydali celá rodina, tzn. já a tři děti (dva synové a manžel), a na veletrhu strávili šest hodin!!

Většinu času v hale, kde byla všechna možná auta na dálková ovládání, ale i lodě, tanky, vláčky..

 

 

Dětem se hodně líbila i „cvičební zóna“ od Sokola, kde se mohli vyřádit na opičí dráze, zašplhat si po umělých stěnách, zaskákat si na trampolíně, nebo potrénovat na Sokolský běh republiky, který se poběží na 12 místech po celé republice již zítra, tedy v pondělí 28. října.

 

 

Vůbec ta nejlepší věc na celém veletrhu je to, že se celé prostory PVA promění v jednu obrovskou hernu. Děti si mohou pohrát s hračkami, vše si vyzkoušet, a Vy tak získáte inspiraci nebo si ověříte, zda ten Váš tajný tip pro Ježíška byl trefou do černého. Pokud se na veletrh vydáte celá rodina, jistě zvládnete i spoustu věcí rovnou za výhodně ceny nakoupit (vlastní zkušenost). Jít na FOR TOYS se zkrátka i vyplatí!

 

 

Co k tomu dodat? Veletrh FOR TOYS je prostě jeden z nejlepších veletrhů svého druhu a proto je KAM S DĚTMI jeho hrdým mediálním partnerem. Vy, kdo jste veletrh ještě nenavštívili, ale i Vy – zkušení veletrhoví „harcovníci“, nenechte si ujít další ročník, a na jaře se na Vás těšíme na veletrhu FOR KIDS, (16.-19.4.2020) opět na výstavišti PVA EXPO PRAHA, máte se na co těšit!

 

Petra Kottová

25. 10. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře