Čtvrtek jede bomby… | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Čtvrtek jede bomby…

Kapela Bombarďák byla headlinerem dětského programu na letošních Colours, ale u nás jste je ve videoreportáži z festivalu neviděli. Souběžně hrající ZAZ na hlavním podiu měla přednost. Přesto mi dali kluci z kapely ještě jednu šanci a poslali mi nové CD s názvem Čtvrtek, zda bych si ho neposlechla.

Zpětně jim za to na dálku moc děkuji a zároveň se omlouvám, že mi ta recenze tak trvala. Počkala jsem si totiž na jejich koncert v Minoru, kde nové album křtili a teď vím, že jsem udělala dobře. Bombarďák je totiž naživo… no prostě bomba. Ta energie, vztah k publiku, které čítá diváky od 0 do 70let, ta radost, to jsou všechno atributy, které k vám při poslechu cédéčka doma proniknou tak nějak filtrovaně. Ale na koncertu, tam tohle všechno dostáváte v plné palbě a strhne vás to, stejně jako to strhne vaše děti, ač chcete nebo ne. A vy chcete, protože po celém dni v práci, po cestě narvanou tramvají číslo šest, kde myslíte na neumyté nádobí, nezaplacenou elektřinu a blížíce se vánoční šílenství, si pak rádi stoupnete k podiu a poskakujete stejně ztřeštěně jako ta dvouletá holčička vedle vás. Prostě upustíte páru a s úsměvem na rtu zpíváte: „Bekhendem a forhendem, tráví noc a tráví den, bekhendem a forhendem, Wimbledon je jejím snem!“ Apropo, ten text písně Tenis mi někoho připomíná…

Na albu Čtvrtek najdete kromě Tenisu dalších 19 písní. Jsou plné slovních hříček a objevíte v nich něco z popu, rocku, folku i punku. A i když jsou to písničky cílené na ty nejmenší posluchače, a i když se jedna z písní jmenuje Hloupá, hloupé nejsou ani trochu. Však se přesvědčte sami, CD je volně v prodeji nebo samozřejmě můžete koupit online zde. A pokud budete mít příležitost, skočte s dětmi na koncert upustit páru.

Vendula Dittrichová

 

1. 12. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře