Čas pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Čas pro děti

Konec roku je za dveřmi. Čas bilancování. Nevím, jak to máte vy, ale já jsem vždycky vděčná, že jsme na konci roku všichni spolu, celá rodina. Ten silvestrovský přípitek a poslech hymny mě vždycky hodně dojme. Na chvíli se zastavím, podívám se na všechny ty milované osoby kolem sebe a přeji si, abychom se za rok zase takhle sešli. A taky si vzpomenu na ty, se kterými už si připít nemohu.

S velkou pokorou si uvědomuji, jaké štěstí v těch dvou malých človíčcích mám. Oni jsou to, co tu po mně jednou zůstane. A snažím jim proto dávat to nejlepší. Nejsem dokonalá máma, studovala jsem sice hodně škol, ale nikde mě nenaučili to nejdůležitější. A tak se učím za pochodu, tak jako všichni.  A dělám chyby, tak jako všichni. Jedno už jsem se za těch devět let ale naučila. Čas, který s dětmi strávím, je to nejvíc, co jim mohu dát. A je to to nejvíc, co mohu dát sobě.

Moje práce má kromě jiných výhod i tu, že mé děti jsou její součástí. Díky nim a jejich komentářům a hodnocením mohu psát recenze na dětské filmy, na čokoládový workshop nebo na dětské hodinky. Sama bych se na svět dětskýma očima dívala jen těžko. Takže když přišel na konci roku čas bilancování a děkování u nás v rámci Kamsdětmi, první kdo mě napadl, komu poděkovat, byly děti. Za jejich pomoc, za jejich pochopení, za jejich lásku. Bezbřehou, bezprostřední, nezištnou.  

I tento článek je vlastně malým bilancováním, protože jím uzavírám seriál o dětech, čase, hodinkách a mé oblíbené značce Swatch. Jen málo partnerů našeho projektu jsem si tak oblíbila. A nejde jen o to, že je to „love brand“, že Švycarsko od mala miluji, že má dcera má jméno po naši rodinné známé z Curychu, od které jsem v sedmi letech dostala své první swatchky… No a nyní mají své první hodinky i Elizabeth se Šimonem.

 

Konec roku je za dveřmi. Čas bilancování. Tak jestli se taky u té půlnoční hymny na chvíli zastavíte, klidně se nechte dojmout.

Já vám ale i vlastně sama sobě přeji, ať máme v roce 2019 co nejvíce času na děti, a ať při hraní, blbnutí, učení, lyžování, či objímání s nimi na chvilku nekoukáme na hodinky a ať se prostě máme!

Tak ať se v tom novém roce máte, přátelé!

Vendula

 

29. 12. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře