Budou mít školní batohy BOLL na konci roku samé? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Budou mít školní batohy BOLL na konci roku samé?

V srpnu minulého jsme v rámci projektu „Testováno maminkami“ připravili soutěž o čtyři dětské školní batohy BOLL.  Po prvním školním měsíci dostaly své první „pololetní“ vysvědčení a vysloužily si 1! Blíží se konec školního roku a my vám proto přinášíme bilancování maminek resp. dětí. Jak celoroční testování dopadlo? A budou mít batohy BOLL na vysvědčení samé???

 

Ester Fišerová:

Batoh po 9 měsících denního nošení vypadá jako nový, je čistý, všechno drží na místě. Dcera tam nacpe i tašku na plavání nebo na výtvarný kroužek, takže chodí s jedním zavazadlem a nikde nic nezapomíná! Čistý zůstal i vnitřek, jen kapsička se síťovinou je trochu odřená.

VZHLED - 1

Jednou během roku jsem dceři upravovala záda a chválím to, jak snadno se povolují a utahují popruhy kvůli nošení silné bundy. Batoh je nejlehčí z těch cca 10, které nosí spolužáci dcery.

ERGONOMIE - 1*

Dcera navrhuje výrobci nějakou možnost personifikace (třeba jako pixely nebo připínací detaily na kapsy či víko, nechce do batohu píchat špendlíky :-)

IMAGE – 1

 

Ivana Šedová:

Příliš mnoho se od našeho prvního hodnocení nezměnilo.

Během roku jsme dostali možnost porovnat vlastnosti školního batohu BOLL s prakticky asi jedničkou školních aktovek na českém trhu - musím říci, že provedení celého zádového systému je u batohu BOLL řemeslně mnohem lépe zpracované, bytelné, zkrátka věřím mu víc.

Postupem času jsem musela vyhodnotit, že absence "jedné kapsy navíc" není zase až tak velký handicap, jak jsem si na začátku myslela. Tím, že zadní kapsa v batohu pojme v pohodě velké desky formátu A4 a to i relativně plné (prvňáčci, druháčci zase tolik knížek a sešitů nenosí), zbývá i vpředu relativně velkorysý prostor pro penál a eventuelně malé desky (na sešity a knížky menšího formátu). Za nás ale musím říci, že i knihy a sešity formářu A5 jsme postupně začali dávat do desek velkých, protože tahat dvoje desky se nám zdál jako čím dál větší nesmysl a i pro dítě je lepší, když má vše na jednom místě a nemá moc možností volby. Takže prostor v přední části batohu zbývá i na ostatní nezbytnosti, které se do školy nosit někdy prostě musí, jako kartičky s Pokémony, album s koníky a podobně :)

Přední kapsa na svačinu je tedy optimální, pojme malý box (a pojala by dva :)  a ještě prostor zbývá. Nevím, zda jsem v prvním hodnocení uváděla, že bychom (asi nejen my, rodiče dětí salámistů, kteří si třeba dva dny nevzpomenou na svačinu :)) uvítali nějaké opatření v prostoru na svačinu, viděla jsem u některé aktovky kapsičku vypolstrovanou jakoby alobalem, omyvatelnou), ale musím říci, že to bylo v podstatě jediné pozitivum té aktovky, o které hovořím (už si ani nepamatuji značku).

Poměrně hodně jsme ocenili i velmi vkusný design a to, že batoh na zádech neřve všemi barvami. Vím, že toto je věc vkusu konkrétních dětí a i já jsem byla připravena děti příliš neovlivňovat v tom, co budou nosit na sobě, případně na zádech, ale jsem ráda, že batoh vypadá přiměřeně "dětsky" a zároveň není nijak výstřední.

Dcera jej brala i na akce mimoškolní - výlety na horolezeckou stěnu, výpravy do přírody apod., a tuto formu zátěže rovněž ustál bez ztráty kytičky. Po roce je stále jako nový (jen několikrát jsme čistili vlhčeným hadříkem), drží tvar, zipy jsou krásně funkční, nijak se nerozjíždí, veškerá nastavení jsou stabilní, dtto stahování popruhů...

Za sebe jsem se školním batohem BOLL tak spokojená, že budeme nyní na léto dceři kupovat i menší batoh turistický (a následně dalším dcerkám s největší pravděpodobností jak budou nastupovat do školy rovněž budeme pořizovat batohy této značky. Mě BOLL přesvědčil, ač jsem jej před rokem téměř vůbec neznala.

 

Jana Červinková:

Školní rok pomalu končí a nadešel čas vynést karty na stůl.  Na začátek musím konstatovat, že pokud bychom batoh BOLL pořídili, rozhodně bychom nebyli zklamaní. Syn si ho s nadšením nosí sám a je sním spokojen, perfektně mu sedí na zádech a tak mu nebrání v pohybu, i když jezdí každý den do školy na koloběžce.

Co se týče materiálu, myslím že jsou zvoleny kvalitní, včetně zipů, které také drží. Přezky také vydržely nápor celého roku a to jsou synem opravdu používány, jelikož se perfektně naučil je využívat. Jsou tu samozřejmě i drobné nedostatky které nám ale výrazněji v provozu nevadily. Vítku bych měla ke dnu aktovky které se zatěžováním lehce prohnulo a teď již batoh sám o sobě nestojí, tak jako když byl nový.

Co se týče oddělení hlavních kapes, tak tam by bylo vhodnější pevnější rozdělení, měkká látka způsobí, že pokud je prostor naplněn něčím objemnějším, vzájemně pak do sebe věci zasahují a špatně se vkládají. Velmi kladně hodnotím kapsy na zádech určené na sešity a učebnice, které se díky nim nemuchlají a není tak potřeba dítěti dávat sešity ještě do desek a zbytečně jim tím přidávat byť pár gramů na záda. Oproti konkurenci, myslím, že je dobře zvládnutá velikost vůči vzrůstu dětí a nárokům na jejich potřeby. Již na začátku roku jsem zmiňovala, že by se hodila kapsa s pláštěnkou. Celkově ale hodnotíme kladně a po zkušenostech mohu vřele doporučit. 

Jana Vítovcová:

Batoh je i po intenzivním používání stále pěkný, vypadá jako nový, je vidět, že je zpracován z kvalitního materiálu. Je navržený tak, že se syn uvnitř batohu dokonale orientuje a má tam dost místa na vše potřebné. Oceňuji reflexní prvky, zejména v zimě, kdy se dříve stmívá a pozdě rozednívá.

Několikrát jsme měli možnost vyzkoušet batoh i v dešti a je opravdu voděodolný, jak se píše. Jediné, co synovi příliš nevyhovuje, je bederní popruh, který mu spíše překáží. Samozřejmě chápeme, že by měl být výhoda, ale syn na něj nebyl zvyklý a spíše ho "obtěžuje" :-).

 

 

Jak jste si mohli přečíst, batůžky BOLL si vysloužily krásné hodnocení. Moc děkujeme všem 4 maminkám a dětem i za to, že se zaměřili i na drobné nedostatky a věřím, že to bude pro českou značku BOLL zajímavá zpětná vazba a připomínky zapracují do další výroby. No a protože naše Eli už z prvňáčkovské aktovky vyrostla, do třetí roky vstoupí s novým batohem. Hádejte, od koho? :-)

 

Hezký den a pokud vybíráte batoh do školy nebo třeba na výlet, jukněte na stránky BOLL.

Vendula

 

29. 5. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře