Březnová koupačka za 1 korunu v Aquapalace Praha | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Březnová koupačka za 1 korunu v Aquapalace Praha

Marně přemýšlíte, kam vyrazit s dětmi nebo vnoučaty o březnových víkendech? Vsaďte na den plný vodních radovánek v nejzábavnějším aquaparku u nás. Návštěva Aquapalace Praha zaručeně potěší nejen malé raubíře, ale i dospěláky. Všechny děti do 150 cm mají vstup až do konce měsíce jen za 1 korunu.

 

A co děti v aquaparku zažijí? Denně, až do 18. března, na ně čeká nabitý animační program ve stylu mořské říše. Holky a kluci se seznámí i vyfotí se skutečnými mořskými pannami! Společně budou soutěžit na nafukovacích krabech ve vlnobití, vyzkouší si AQUA aerobic či synchronizované plavání ve stylu akvabel. Odvážná dítka se mohou vydat po stopách malé mořské víly a zasoutěžit si o dárečky od Bobíka.

 

Dívky na okamžik mořskými pannami, kluci jako odvážní Poseidoni

 

Neexistuje snad holčička, která by alespoň jednou v životě nezatoužila stát se mořskou pannou. Sen jako z pohádky, plavání v kostýmu s barevnou ploutví, i to nyní můžete splnit vašim princeznám v Aquapalace Praha. Je to jednoduché. Stačí rezervovat některý ze sobotních termínů prostřednictvím e-mailu, na pokladně, nebo přímo v info stánku u vlnobití, a kteroukoliv sobotu až do 18. března přijít na výjimečnou lekci plavání s mořskou ploutví. A aby se malé mořské víly necítily osaměle, promění se i chlapci ve vládce moří, statečné Poseidony.

 

Jen za 1 kačku 12 toboganů a skluzavek, laser show a vlnobití

 

V aquaparku zažijete koupačku v mnoha bazénech, jízdu na nejdelších toboganech a skluzavkách, mořské vlnobití i poutavou laser show přímo nad vodní hladinou. Rodiče i prarodiče jistě ocení plavecký bazén, vířivky, relaxační zóny s lehátky a všude dostupné občerstvení. Aquapalace Praha letos slaví jubilejní 10. narozeniny, a proto se prvních 10 000 návštěvníků může těšit na odměnu od Bobíka.

 

Vstupenky Dítě za kačku zakoupíte na pokladnách nebo přímo z domova v e-shopu.

 

5. 3. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře