BabyOffice nabízí profesionální vzdělávání | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

BabyOffice nabízí profesionální vzdělávání

Půl roku fungující centrum pro aktivní rodiče s malými dětmi se spojilo s expertní vzdělávací a konzultační společností GENDER CONSULTING a začalo nabízet profesionální kurzy a semináře. Díky dotaci z Evropských fondů dokonce některé zdarma!

Chcete rozvíjet svou osobnost? Toužíte po sebevzdělání? Máte chuť podnikat a nevíte, jak do toho? Baby Office nabízí řadu přednášek a seminářů, včetně dlouhodobého vzdělávacího cyklu, díky němuž se rodiče s malými dětmi dozví, jak úspěšně sladit rodinu s prací nebo začít podnikat. Program připravila společnost GENDER CONSULTING – expertní konzultační, vzdělávací a informační společnost v oblasti rovných příležitostí mužů a žen a jejich postavení ve společnosti.  Všechny semináře spojují praktické základy a tipy z teorie, interakci a praxi.

„Realizovat vzdělávání v Baby Office bylo pro nás velkou výzvou, neboť jde o centrum, jehož koncept považujeme za nesmírně přínosný. Myslíme si, že naše zkušenosti a práce v oblasti genderu/rovných příležitostí, podpory diverzity nebo age managementu mohou být cenné pro vytvoření kvalitního vzdělávacího programu v tomto centru,“ uvádí Mgr. Kateřina Kaňoková, genderová experta.

Poptávka po vzdělávání mezi rodiči je, jak se ukázalo, vysoká. První cyklus seminářů s názvem Desatero k úspěchu, který odstartoval v úterý 17. září 2013, je již beznadějně obsazen. Baby Office nicméně už nyní přijímá objednávky na další cyklus, který bude probíhat od ledna 2014.

„GENDER Consulting spolupracuje s celou řadou expertů, kteří zaručují absolutní profesionalitu. Rozhodli jsme se proto realizovat s nimi nejen zmíněný cyklus, ale i řadu jednotlivých seminářů,“ doplňuje Hana Krejčí, zakladatelka Baby Office. „V nejbližších týdnech půjde například o Networkingovou snídani na téma (Ne)rovné šance žen na trhu práce,“ doplňuje.

Podrobné informace ke kurzům najdete na webu www.babyoffice.cz, novinky k dotovaným projektům pak na oppa.babyoffice.cz.

foto: Věra Křeháčková

18. 9. 2013



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře