Anička už má školní aktovku vybranou. A co vy? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Anička už má školní aktovku vybranou. A co vy?

Máte doma předškoláčka? V tom případě vnímáte víc než kdo jiný, že konec školkového roku se nezadržitelně blíží.

Moje Anička do školy půjde až za rok, ale přesto už nyní velmi živě řeší, jakou by chtěla aktovku nebo penál. Proto, když se naskytla možnost otestovat novou řadu školních aktovek značky BAAGL, bylo mi jasné, že bude nadšená.

Výběr je opravdu veliký, takže si rozhodně vybere každý. Klučičí vzory jako dinosauři, auta, piráti nebo originální motiv zombie, naopak jednorožci, kočičky a motýly pro holky - to nikoho nenechá chladným.

 

 

Když Anička uviděla školní sadu s jednorožcem, byla v sedmém nebi. Školní batoh, penál, pytel na přezůvky a box na svačinu ji udělal obrovskou radost. Na první pohled se zamilovala i do plyšové koule, která je součástí batohu. Co vám budu povídat. Hned si do penálu vyrovnala pastelky a od té doby, už je to víc než týden, si hraje jen na školu. Stále slyším jen: „Mamko, čáááu, jdu do školy.“ nebo „Ahoj mami, už jsem doma.“

 

Podívala jsem se na školní věci očima „trochu úzkostlivé“ matky. Stále v sobě totiž bojuji s tím, že mi obecně přijdou všechny školní aktovky pro ty malé prvňáčky hrozně velké. Ale musím říci, že i já jsem se nadchla. Konkrétně Aničky školní aktovka ZIPPY Unicorn má krásné barvy, je lehká, opravdu prostorná, má několik kapes, včetně kapsy pro láhev na pití. Je určena zejména dětem první a druhé třídy.  Má ergonomicky tvarovaná záda a zároveň nastavitelné ramenní popruhy, takže vám zaručí tu nejmenší možnou zátěž pro dětskou páteř. Velmi oceňuji řadu reflexních prvků a voděodolný materiál, ze kterého jsou aktovky vyrobeny. Chrání tak nejen obsah samotný, ale díky tomu jde i lehce omývat a udržovat.

              

                                              

Jak už jsem zmínila, je fajn, že když už si vyberete aktovku s určitým motivem, můžete k ní mít ve stejném designu i penál, sáček na boty, box na svačinu nebo i desky na sešity, takže máte větší šanci, že doma nebudete mít třeba boty kamaráda Vašíka. Všechny školní potřeby najdete ZDE.

Dalším plusem pak pro mě pak samozřejmě je, že se jedná o českou značku, která má certifikaci aktovek. No a v neposlední řadě musím ocenit i cenu aktovky, protože ve výbavě malého školáčka tvoří nemalou část

 

A pokud byste měli ještě jedno menší dítko, pak i to si určitě z nabídky vybere. Nabízejí totiž i batůžky pro menší děti. Pro Kubíka jsem vybrala batoh se Supermanem. A jak můžete vidět, i ten sklidil úspěch, hned si v něm „ubytoval“ svoje autíčka.

 

Takže za nás BAAGL rozhodně DOPORUČUJEME!

Za redakci Kam s dětmi

Maminka Petra s Aničkou a Kubíkem

 

 

 

 

21. 6. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře