Anglicky OnLive?! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Anglicky OnLive?!

Když natočila Terka Tobiášová s Barčou videorecenzi o jazykovce Online Jazyky, nadchlo mě to. Obě holky vypadaly, že je to fakt hodně ba a že to má smysl. Ukázala jsem video Eli. Její výuka angličtiny ve škole je …jak bych to jen slušně řekla, dost o ničem. Zjistila jsem to v době karantény, kdy se ze mě stala učitelka všeho možného. A angličtinu ovládám rozhodně líp než nerosty. Najednou mi došlo, jak se ve škole učí nekomplexně, nechápe souvislosti a vlastně jí to prostě moc nebaví. A přitom si moc dobře uvědomuje, že angličtina je důležitější než ony nerosty (nic proti šutrům).

Do školy už tři měsíce nechodí a další tři měsíce má před sebou, takže takový pomocník jako Online Jazyky je do tohoto školního vakua fakt ideální. Nechala jsem jí se s kurzem pro 4. třídu sžít, udělat několik lekcí a myslím, že už mám celkem dobrou představu, jak to na ní působí a jak to působí i na mě jako rodiče.

  • Eli se učí téměř denně, tak 10-15minut max.
  • Kombinuje mobil i stolní počítač, podle toho, kde je. Po cestě na chalupu „jede“ na mobilu a informuje o novinkách řidičku i další spolujezdce, doma raděj otevře počítač.
  • S programem se naučila pracovat velmi rychle, vše je přehledné, ke všemu se může kdykoli vrátit, některá slovíčka si uložit i extra.
  • Jsou tam křížovky, doplňovačky, spoustu obrázků a…
  • …Jasně, ten osobní kontakt s vyučujícím tam není, ALE všechny slovíčka, fráze, věty jsou namluveny, mnohdy nejen slovně ale i videem a člověk si opravdu připadá, že na té druhé straně je učitel, co vás sleduje, kontroluje, poslouchá, motivuje. Interakce je z kurzů fakt cítit. I proto jsem tento článek nazvala OnLive – to slovo nedávno použila jedna česká kapela, která přišla s koncertním streamem, který propojil na první pohled nepropojitelné. Diváci koncertu, kteří byli v době koncertu v obývácích, byli zároveň s kapelou a skákali pod podiem. A tak nějak na mě vlastně působí i kurzy Online Jazyky.
  • Motivační videa – to už jste si možná všimli u recenze Terky a je to fakt bomba. Baví to moc, viděla jsem některé i opakovaně a vždy mě potěšily. Ale co je důležitější, potěší vždy i Eli.
  • Eli to fakt baví. Konečně ji baví angličtina! Což je dle mého 80% úspěchu. Cizí jazyk se nejde učit, protože musíte, ale protože chcete.

No co vám budu povídat, před chvilkou jsem si udělala zkušební lekci angličtiny pro velmi pokročilé. To je mimochodem taky super, že si prostě jakýkoli kurz před samotným zakoupením vyzkoušíte. No a pak se rozhodnete. Těch jazyků na výběr je mnoho, kurzů od „mimin“, po stavební inženýry taky bambilion. Pokud nevíte, kam patříte, pak zkuste rozřazovací test, u toho se celkem zapotíte, ale stojí za to. V neposlední řadě, můžete teď koupit kurz ještě pár dní s 30% slevou. Abyste nelovili ceny, ten pro 4. ročník stojí se slevou 1.300,-. Když si vezmete, že to je kurz na celý školní rok, to je to myslím fair enough.

Jukněte na recenzi od Terky, fakt doporučuji si některý ten kurz zkusit zdarma a sami mi myslím dáte za pravdu.

Vendula Dittrichová

 

 

3. 6. 2020



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře