(Sněžná) hora nabídek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

(Sněžná) hora nabídek

Jestli na umělém povrchu nebo na rodinných sjezdovkách – návštěvníci Puchbergu lyžují za jakýchkoliv sněhových podmínek.

Při lyžování neexistuje záruka ideálních podmínek? Špatně! V Puchbergu garantuje svah „Wunderwiese“ se speciálním umělým povrchem lyžařskou zábavu nezávisle na sněhové situaci. Fanoušci zimních sportů všech věkových kategorií si tady můžou na 5 000 metrech čtverečních vychutnávat jízdu na snowboardu nebo na lyžích v každém ročním období a nezávisle na sněhu. Ti nejmenší mohou v areálu pro děti Puchi’s Kinderland procvičovat své nově naučené obloučky. Vlek vyveze lyžaře ke sjezdům v délce 4,1 km, jež ocení především rodiny s dětmi a začátečníci.

Schneeberg, nejvyšší hora Dolního Rakouska, má ještě další skryté tváře. Sedačková lanovka doveze zdatné zimní sportovce z Losenheimu vysoko nahoru do výšin, kde mohou skialpinisté a freerideři objevovat na hluboce zasněžených nedotčených svazích volný a nezajištěný terén. Experti jako Peter Groß prozradí individuálním sportovcům ty nejlepší túry k vrcholu.  Zde se životní síly ochabující pod každodenním stresem opět roztočí na plné (lyžařské) obrátky. Kdo se nechce vydat až do takových výšek a přesto by si chtěl vychutnat krásu zimní krajiny, pro toho je v Puchbergu spousta kouzelných zimních stezek (Tipy na túry). Při túře po křupajícím sněhu na čistém vzduchu se turisté krok za krok vzdalují od hektiky a stresu. A jestli to jsou rodiny s dětmi na svahu Wunderwiese  nebo skialpinisté v hlubokém sněhu nebo turisté na procházce ke hradní zřícenině Losenheim – z obce Puchberg budou odjíždět všichni zotaveni a obohaceni o nové zážitky. Zaručeně!

 

Sedačková lanovka

Losenheimer Straße 103

2734 Puchberg am Schneeberg

Wunderwiese

Losenheimer Straße 87

2734 Puchberg am Schneeberg

www.wieneralpen.at/cs 

 

 

 

 

 

8. 12. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře