Kemp Dolce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kemp Dolce

> Otevřeno

duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Kemp Dolce leží v malebném údolí nedaleko města Trutnov. Areál obklopený lesy je ideálním místem pro rodiny s dětmi, milovníky přírody, rybaření, houbaření, turistiku a cyklistiku. Areál nabízí ubytování ve zděných domcích dvou kategorií, finských chatách, mobilních domech, plně vybavených rodinných stanech nebo na karavanových a stanových loukách. Vybavení kempu: rekreační nádrž s travnatou pláží a tobogánem, restaurace s letní terasou, dětský koutek v restauraci, kiosky s rychlým občerstvením, prodejna základních potravin (v provozu červenec a srpen), kempová kuchyňka, babyroom, sanitbox, kontejnery na tříděný odpad, udržovaná kempová sociální zařízení, přípojky el. energie (230V/10A), zastřešené posezení s grilem, ohniště, prádelna, dětské hřiště s lanovým parkem, dětské hřiště pro nejmenší s umělým kobercem a pestrobarevnými atrakcemi, skákací hrad, tobogán, trampolína, minigolf, tenisový kurt, nohejbalový kurt, beachvolejbalové hřiště, petanque, kroket, stolní tenis, ruské kuželky, půjčovna šlapacích kár, půjčovna a úschovna kol a drobného sportovního vybavení. Domácí mazlíčci jsou v kempu vítání!

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Trutnov
Ulice: Oblanov 37
Telefon: 774 233 342
E-mail: [email protected]

> Komentáře