Mateřská škola Svitavy - Lačnov | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Svitavy - Lačnov

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Mateřská škola Svitavy – Lačnov se nachází ve vilce na okraji města. Jedná se o školu rodinného typu s malou kapacitou dětí. Školní budova prošla rekonstrukcí, takže nabízí příjemné a vyhovující prostředí pro děti i pracovníky školy i pro volnočasové aktivity dětí. Ke škole patří hojně využívaná zahrada s prolézačkami. Součástí této zahrady je i předzahrádka, která slouží k rozvoji pěstitelských dovedností. V okolí mateřské školy jsou louky, pole, lesy, rybníky, cyklostezka a dětské hřiště – ideální místa pro výchovné, vzdělávací i relaxační vycházky. Budova mateřské školy je dvoupodlažní. Nahoře je velká herna a hygienické zázemí. Část herny slouží v odpoledních hodinách k odpočinku dětí na lůžku. Dole se nachází menší herna (část slouží také jako jídelna), hygienické zázemí, šatny a kuchyň. Menší herna spolu s jídelnou slouží v odpoledních hodinách jako třída pro předškolní přípravu dětí, je zde umístěna i interaktivní tabule. Všechny vnitřní i venkovní prostory mateřské školy splňují bezpečnostní a hygienické normy dle platných předpisů (týkajících se např. čistoty, teploty, vlhkosti vzduchu, osvětlení, hlučnosti, světla a stínu, alergizujících či jedovatých látek a rostlin apod.). Spojením mateřské školy a základní školy vzniklo vhodné vzdělávací prostředí pro děti od dvou do deseti až jedenácti let, kde pracujeme se společnou filozofií respektujícího přístupu s prvky alternativních pedagogik.

> Otevírací doba

06:30 - 16:30

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Svitavy - Lačnov
Ulice: Zadní 295/44
Telefon: 731 132 210
E-mail: [email protected]

> Komentáře