Mateřská škola Cerekvice nad Loučnou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Cerekvice nad Loučnou

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Zřizovatelem mateřské školy v Cerekvici nad Loučnou je Obec Cerekvice nad Loučnou. Mateřská škola zahájila svůj provoz 1.9.1982 s celkovou kapacitou 60 míst. Budova se nachází v klidné části obce obklopena rodinnými domy. Jedná se o dvoupodlažní budovu se suterénem, kde se nachází zrekonstruovaná kuchyně a školní jídelna, šatna zaměstnanců, technické místnosti, sklady a kancelář. V každém patře naleznete prostorné třídy členěné na herny, pracovnu a část místnosti je využívána pro tělovýchovné aktivity. K těmto prostorám náleží sociální zařízení. Na každém poschodí jsou další již menší místnosti, které časem měnily své využití dle aktuálních potřeb školy / šatna dětí, kancelář, kabinety /. Celá budova je propojena širokým schodištěm a chodbami, které využíváme k výstavám dětských prací, k výstavám fotografií. Velká okna po obvodu celé školy poskytují celoročně dostatek světla. Mateřskou školu obklopuje rozlehlá zahrada vysázena vzrostlými jehličnany a keři, které právě v horkých slunných dnech nabízejí dětem stinná zákoutí. Herní prvky na zahradě jsou doplňovány a nabízejí dětem různorodé aktivity. Právě na zahradě trávíme s dětmi veškeré činnosti od jara do podzimu. Kapacita mateřské školy byla od 1.9. 2010 navýšena na 56 míst. Poslední roky je plně obsazena. Kolektiv mateřské školy tvoří 4 pedagogické, 3 provozní pracovnice a 2 školní asistentky. Naše MŠ se snaží přispívat k zlepšení ekologického prostředí nejen tím, že používá ekologické prostředky, ale celoročně se podílí sběrem papíru a hliníku.

> Otevírací doba

6:15 - 16:15

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Cerekvice nad Loučnou
Ulice: Cerekvice nad Loučnou 197
Telefon: 461 633 144
E-mail: [email protected]

> Komentáře