Naučná stezka kolem Zelené hory | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Naučná stezka kolem Zelené hory

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Vycházkový okruh A v délce 2,1 km je situován do okolí Bránského rybníku a představí dvě stavby významného českého architekta Jana Blažeje Santiniho Aichla – Hospodářský dvůr Lyra a Dolní hřbitov. Vycházkový okruh B v délce 2,6 km je výletem do míst s nejvyšší ochrannou přírody a krajiny. Provede Vás působivým prostředím okolí rybníku Konvent, nabídne výhledy na rybník, zámek a v neposlední řadě na poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře. A1 Barokní most ve Žďáru nad Sázavou A2 Bylo nebylo ... A3 Bránský rybník A4 Hospodářský dvůr Lyra A5 Dolní hřbitov B1 Evropsky významná lokalita Louky u černého lesa B2 Přírodní památka Louky u černého lesa B3 Historie zámku Žďár nad Sázavou B4 Poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře B5 Zámek Žďár nad Sázavou - bývalý cisterciánský klášter

> Otevírací doba

Celoročně

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Zelená hora

> Komentáře