Pension BÍLÝ HOŘEC | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pension BÍLÝ HOŘEC

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Máme skvělé podmínky pro pobyty s dětmi. Klidná lokalita daleko od hlavní silnice. Velké dětské hřiště samostatně za penzionem s houpačkami, prolézačkami a trampolínou. V zimě v bezprostředním okolí svahy na sáňkování či lyžařské areály vhodné především pro děti a začátečníky. Kousek do lesa na houby nebo na procházky. Díky strategické poloze je od nás všude blízko, výlet si můžete udělat jak do hor, nebo do malebného horského městečka Vrchlabí, kterému se říká brána Krkonoš, za návštěvu též stojí ZOO Dvůr Králové n/L, které je asi jen půl hodiny cesty autem. Nebo jiné atrakce, jako lanová centra, aquaparky v okolí. Umíme též zajistit projížďky na koních a jiné. Ale hlavně Krkonoše. Udělejte si výlet lanovou dráhou na přilehlou Černou Horu nebo na nejvyšší horu Česka- Sněžku 1603 m.n.m. a zpět procházkou dojdete snadno až k nám do pensionu Bílý Hořec na zaslouženou večeři a relax. Lze uskutečnit i zimě na běžeckých lyžích. Navíc se zde v okolí neustále pořádají různé akce, které je zajímavé navštívit.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Lánov
Ulice: Horní Lánov 47
Telefon: 773 449 996
E-mail: [email protected]

> Komentáře