8smička | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

8smička

Foto: Foto: Eva Bystrianská

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Umění se odstěhovalo do Humpolce! Humpolecká zóna 8smička se snaží stírat rozdíly mezi centrem a periferií. Industriální areál na půli cesty mezi Prahou a Brnem prošel proměnou na kulturní prostor, ve kterém je návštěvníkům zprostředkován kontakt s moderním a současným uměním. Zóna 8smička je impulzem pro vznik lokální humpolecké komunity, která je přístupná návštěvníkům ze širokého okolí. 8smička připravuje 3 výstavy ročně, které doprovází další formáty programu koncipované pro místní i přespolní návštěvníky. V přízemí se nachází galerie, kavárna, multifuknční sál s autorskou stavebnicí Špulka a knihkupectví zaměřené na knihy o umění, krásné české i zahraniční knihy pro děti, odbornou literaturu z oborů umění, architektura a design a originální dárkové předměty. Navíc zde každou sobotu od dvou do pěti pořádají rodinné výtvarné dílny, které vždy navazují na aktuální výstavu. Menším dětem program nabízí účastnit se speciální komentované prohlídky pro nejmenší. Autoři prohlídky jim slibují výpravu do tajuplného světa umění, kde nic není nemožné a všechno je možné… Další variantou, jak zde zabavit ty nejmenší milovníky umění (samozřejmě v doprovodu dospělých), je stavebnice Špulka, kreslení, běhání po okolí nebo tovární vyšívánka. Naopak na větší děti a dospívající cílí 8smičkové vzdělávací programy, kurzy kresby a malby nebo volnočasový kurz Akademie 8. Zdroj fotografií: web 8mička

> Otevírací doba

St–Ne 10–18

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Humpolec
Ulice: Kamarytova 97
Telefon: +420 565 650 906
E-mail: [email protected]

> Komentáře