Keramika Maříž | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Keramika Maříž

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Prodej autorské keramiky všech typů, tvarů a barev. Namalujte si vlastní kus keramiky, s technikou si nedělejte starosti, všechno vás naučíme, vše vysvětlíme, poradíme a hotovou věc vypálíme. Prodej originálních textových výrobků s designem akad. malířky Zuzany Krajčovičové. Můžete si koupit tričko, prostírání, tašku nebo ubrus, ale i hrneček se stejným dekorem. Natiskněte si vlastní tričko nebo ubrus, či i Vámi donesený libovolný textil. Zažehlíme vám ho a hned si ho odnesete! Víkendové kurzy tisku na textil. Pod vedením akad. mal. Zuzany Krajčovičové se naučíte její techniku textilních razítek. Můžete si vyrobit netradiční dárek – vlastnoručně potisknutý ubrus, prostírání, povlečení, tričko nebo tašku. Kurs probíhá v domě přilehlém k Besídce ve Slavonicích. V domě je také keramická dílna , a tak máte možnost namalovat si i vlastní kus keramiky. Ubytování volitelné, v hotelu včetně snídaně, nebo v hostelu se sdíleným příslušenstvím Cena Kurzovné včetně použití barev a tiskařských pomůcek 2.000,- Kč Ubytování Jednolůžkový pokoji se snídaní dvě noci za jednu osobu 1.980,- Kč Dvoulůžkový pokoj se snídaní dvě noci za jednu osobu 1.290,- Kč Třílůžkový pokoj se snídaní dvě noci za jednu osobu 1.120,- Kč Hostel, společná ložnice, bez snídaně, dvě noci, jedna osoba 490,- Kč ​

> Otevírací doba

pondělí – sobota 9:00 – 18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: Plzeňská 68
Telefon: 724 106 714, 257 311 786
E-mail: [email protected]

> Komentáře