Tvůrčí dílna a prodejna U lenochoda | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tvůrčí dílna a prodejna U lenochoda

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Kromě originálních hand made výrobků v našem obchodě, nabízíme tvoření pro děti i dospělé: O letních prázdninách můžete přijít tvořit s dětmi v čase od 10 do 15,30 hodin každý všední den. Po domluvě je možné tvořit i o víkendu. Na výběr máme několik variant tvoření pro děti od 4 let. - tvořivé dílny pro kolektivy dětí i dospělých podle domluvy. Sestavíme vám tvořivé odpoledne nebo dopoledne podle vaší představy - kolektivy ze zaměstnání, kluby přátel a různá sdružení, rodinné narozeninové tvoření pro vaše blízké... Dá se vymyslet ledacos, nebojte se nás zeptat Líbí se vám naše zboží, ale chcete jinou barvu nebo velikost? Zeptejte se. Ušijeme, uháčkujeme, vyrobíme podle vaší představy. Pokud to půjde vyhovíme, nebo vám doporučíme, kde by to uměli zhotovit. Hledáme stále nová témata k tvoření. Pokud máte zájem o nějaký kurz, který tu není, dejte nám vědět, budeme rádi za podněty. Uvítáme i nabídky šikovných lektorů na vedení kurzů u nás. V době konání kurzů U lenochoda je otevírací doba obchodu po celý rok přizpůsobena až do konce kurzu....takže sledujte kurzy a využijte delší otevírací doby na váš nákup :-)

> Otevírací doba

provozní doba: po až pá 10,00 - 16,30
so 10,00 - 13,00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Tábor
Ulice: Pražská 227
Telefon: +420 733 226 394
E-mail: [email protected]

> Komentáře