Sauna pro rodiče s dětmi | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Sauna pro rodiče s dětmi

Foto: Karolína Havelková

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3

> Popis

Sauna pro rodiče s dětmi je určena nejmenším dětem od 1 do 3 let s rodičem. Stejně tak jako pro dospělé má i sauna pro malé děti svůj blahodárný účinek. Saunování je příležitostí k odpočinku po náročném dni. Díky svým blahodárným účinkům je sauna vhodným místem nejen pro relaxaci, ale i jako prevence. Co můžete očekávat? Klidné a příjemné prostředí pro relaxaci s dětmi. Co je to saunování? Saunování je proces s dlouholetou tradicí, při kterém se využívá pozitivního vlivu tepla, ochlazení a relaxace. Stimuluje organismus a zrychluje jeho procesy. Je vhodnou prevencí pro všechny věkové skupiny. Proč začít? Prostředí, ve kterém se střídají teploty, má pozitivní vliv na celkovou pohodu a kvalitní odpočinek jedince. Některé z pozitiv Vám nyní v bodech představím: · Zlepšuje imunitní systém. · Otužuje a napomáhá lepší adaptaci na změny počasí. · Je vhodným místem pro relaxaci. · Podporuje kvalitnější spánek. · Zrychluje látkovou výměnu. · Přispívá k rychlejší regeneraci organismu. · Zrychluje metabolismus. · Má detoxikační účinky. · Má pozitivní vliv na kardiovaskulární systém, a to díky zrychlenému oběhu krve. · Dochází k lepšímu prokrvování končetin, působí preventivně proti syndromu studených nohou. · Podporuje chuť k jídlu. · Uvolňuje dolní cesty dýchací. Hygiena na prvním místě! Prostory sauny jsou pravidelně ošetřovány přírodními prostředky. Úklid probíhá po každém klientovi (kroužku). Prostory sauny jsou ošetřovány speciálními přípravky, které jsou k ošetření sauny určené. Jak saunování probíhá? 1. Po příchodu do studia si rodiče i děti svléknou svrchní oděv a boty. Poté se přesunou do převlékárny. Odloží oblečení, rodiče se zabalí do ručníků, dětem mohou dát župánek. 2. Před prvním vstupem do prohřívárny je nutné se osprchovat mýdlem. Jedná se o důležitou hygienickou zásadu. 3. Pro rychlý nástup efektu pocení, je dobré utřít sebe i dítě do sucha. 4. Rodič s dítětem se přesouvá do prohřívárny, která je vyhřátá na 60°C. 5. V kabině sedí rodič i dítě na čistém prostěradle nebo osušce, kterou používá jen jako podložku na sezení v prohřívárně. 6. Rodič má v kabině velkou úlohu. Vnímá nejen své tělo, ale je také maximálně napojený na dítě. Jakmile se dítě začne hodně vrtět a být neklidné je, vhodné kabinu opustit. 7. Následuje ochlazení. V našem studiu máte hned několik možností. Můžete použít vědro se studenou vodou, sprchu, kde si můžete teplotu vody nastavit sami, nebo se s dítětem ponořit do ochlazovací nádrže. 8. Po ochlazení je vhodné dát dítěti župánek a rodič se zabalí do osušky. Přichází relaxace v relaxační místnosti s hračkami pro děti. 9. Proces ohřátí a ochlazení opakujeme maximálně třikrát. 10. Před oblékáním se rodič s dítětem může osprchovat a umýt mýdlem. Co a jak po saunování? Je možné, že děti budou po saunování unavené. Nedoporučujeme po saunování sportovní aktivitu. Co s sebou? Osušku pro rodiče a dítě prostěradlo a župánek. Něco k pití. Osuška a prostěradlo je možné si za poplatek zapůjčit.

> Otevírací doba

Na základě rezervace termínu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 8
Ulice: Hnězdenská 735/6
Telefon: 703601270
E-mail: [email protected]

> Komentáře