Restaurace a kavárna s dětskou herničkou Korkorán | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Restaurace a kavárna s dětskou herničkou Korkorán

> Termín

1.1.2014-31.12.2030

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Koncept KAVÁRNY KORKORÁN je projekt vytvořený hlavně pro oslavy, akce, jak rodinné, tak firemní. V jednom ze skvostů secesní architektury v Praze, ve Vršovické vodárně, vzniklo místo, kde se mísí kolorit oblasti Braníku s moderními přístupy v gastronomii. Celý Areál Vltavanů patří zároveň k nejvyhledávanějším místům pro děti v celé Praze. Uvnitř restaurace a kavárny Korkorán na děti čeká velká tematická herna, ve které si mohou nejen hrát, ale také získávat spoustu nových informací, které se jinde nedozví. Venku je krásné hřiště. Nosným tématem je právě kapitán Korkorán a jeho Klub (Námořnická škola). Tento věrnostní program s pravidelným programem děti seznámí nejen s množstvím zajímavých informací o zemích, které jako kapitánův doprovod navštíví. Pro každého šikovného námořníka je připravena odměna. Restaurace a kavárna Korkorán O NÁS KAVÁRENSKÉ MENU NÁMOŘNICKÁ ŠKOLA DĚTSKÉ OSLAVY AKCE KONTAKT O NÁS Koncept KAVÁRNY KORKORÁN je projekt vytvořený hlavně pro oslavy, akce, jak rodinné, tak firemní. V jednom ze skvostů secesní architektury v Praze, ve Vršovické vodárně, vzniklo místo, kde se mísí kolorit oblasti Braníku s moderními přístupy v gastronomii. Celý Areál Vltavanů patří zároveň k nejvyhledávanějším místům pro děti v celé Praze. Uvnitř restaurace a kavárny Korkorán na děti čeká velká tematická herna, ve které si mohou nejen hrát, ale také získávat spoustu nových informací, které se jinde nedozví. Nosným tématem je právě kapitán Korkorán a jeho Klub (Námořnická škola). Tento věrnostní program s pravidelným programem děti seznámí nejen s množstvím zajímavých informací o zemích, které jako kapitánův doprovod navštíví. Pro každého šikovného námořníka je připravena odměna. Pořádáme dětské oslavy Kavárna je dostupná: - Autem /vlastní parkování/ - Tram-Bus /100m od nás/ - Na kole, IN-LINE bruslích nebo pěšky i s kočárkem /v těsné blízkosti Modřanské cyklostezky/

> Otevírací doba

PO-NE 10:00–18:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4 - Braník
Ulice: Vltavanů 229
Telefon: 244 403 246
E-mail: [email protected]

> Komentáře