Vyhlídkové lety sportovními letadly nad Máchovým krajem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhlídkové lety sportovními letadly nad Máchovým krajem

Foto: .

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Chcete strávit příjemné odpoledne se svými přáteli, dětmi či vnoučaty v leteckém prostředí? Přijďte k nám do České Lípy a splňte sobě či vašim blízkým sen. Darujte letecký zážitek formou dárkového poukazu. Zorganizujeme vám vyhlídkový let nad vašim domem, chalupou. Zkusíte si jaké to je býti pilotem na zkoušku či si vychutnáte adrenalin při tandemovém seskoku. Naše společnost byla založena v roce 2006. Nabízíme všestranné letecké vyžití, odpočinek a relax v malebném prostředí letiště Lada v České Lípě (LKCE). Poloha letiště zajišťuje rychlou dosažitelnost turisticky zajímavých lokalit Lužických hor a Máchova kraje. Máme dlouholeté zkušenosti s poskytováním leteckých zážitků, jako jsou například vyhlídkové lety, pilot na zkoušku či tandemové seskoky. Těm, kterým létání či seskok padákem učaruje, umíme nabídnout plnohodnotný pilotní či parašutistický výcvik. Létáme na amerických letounech řady Cessna. Fajnšmekři letecké akrobacie určitě ocení legendární Pitts Special v našem hangáru. Máme mezi sebou kapitány dopravních letadel, piloty akrobaty, reprezentanty v parašutismu. Ale také začínajíčí nadšence nebo jenom fandy letání. V roce 2012 jsme dokončili výstavbu unikátního zázemí v podobě víceúčelového hangáru, s nabídkou stylového ubytování pro veřejnost. Nenechte si ujít příležitost strávit víkend, kratší dovolenou či firemní večírek v autentickém leteckém prostředí. Stylový letecký bar s posezením u krbových kamen přímo vybízí k setkání s přáteli, neformálnímu firemnímu školení či obchodní schůzce. Naším krédem jsou profesionální služby, pohodová atmosféra a příjemný čas strávený v leteckém prostředí. Přijďte mezi nás.

> Otevírací doba

dle domluvy

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Česká Lípa
Ulice: letiště Česká Lípa
Telefon: 720 524 909
E-mail: [email protected]

> Komentáře