Restaurace a pension na Statku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Restaurace a pension na Statku

Foto: .

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V naší restauraci se přikláníme k domácím a tradičním postupům. Při práci používáme pouze přírodní suroviny, vyhýbáme se náhražkám. Přijďte ochutnat třeba naše chlupaté knedlíky, které dostanete jen v málokteré restauraci v Ústí nad Labem. Také bramborový salát děláme rádi a podle mnohých i dobře a do poledního menu zařazujeme i to, co známe z dětství jako například čočku na kyselo. Jsme uzavřený areál. V letních měsících můžete své ratolesti nechat užívat si dětského koutku. Pamatujte ale, že když nám vběhnou do kuchyně dostanou cappuccino. Ať už městem jenom projíždíte a chcete si odpočinout, přivedly vás pracovní povinnosti nebo jste účastníkem jedné z vydařených oslav, které zde probíhají, můžete se u nás ubytovat. Máme k dispozici dvou a třílůžkové pokoje se sociálním zařízením a televizí. Ve všech pokojích je také k dispozici připojení k internetu. Když je venku teplo, často využíváme přístup ze stodoly přímo ke grilu, kde máme jednak plynový gril na výborné steaky a také velký venkovní gril, který pro vás zvládne připravit i celé selátko nebo jehně.

> Otevírací doba

Po – Pá: 11:00 – 22:00

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Ústí nad Labem
Ulice: Zemědělská 7
Telefon: 775 590 240

> Komentáře