Mlékojedy - pískovna, beach bar a autokemp | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mlékojedy - pískovna, beach bar a autokemp

> Otevřeno

květen, červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Beach Park Mlékojedy se nachází na břehu pískovny v Mlékojedech u Neratovic a představuje stálou letní scénu, která už od roku 2000 propojuje hudební a filmovou produkci se sportovním vyžitím. Kromě koupání v pískovně tu můžete přes den nejen sportovat, ale zůstat i večer a zatancovat si na párty, pod vedením našich předních českých DJs nebo koncertě jedné z mnoha kvalitních kapel či se podívat na zajímavý film v rámci pravidelného promítání. Každý den můžete využít už od 11 hod pohostinnost našeho legendárního Free D Baru. Vstup do areálu je zdarma, pouze v pátek a v sobotu se platí večerní vstupné 70 Kč. Parkování a přespání ve stanu je možné v oploceném areálu za barem. Parkoviště je umístěné naproti přes silnici. Areál je ideálním místem pro strávení pohodových chvil u vody s celou rodinou. Součástí areálu je bar s grilem, kde se připravují především výborné burgery a klobásky. Najdete zde dvě hřiště na plážový volejbal, lezeckou stěnu, vodní skákadla i odpočinkovou zónu, pro děti dětské hřiště. V celém areálu je navezen příjemný plážový písek, který dotváří pravou letní atmosféru.

> Otevírací doba

Dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Mlékojedy
Ulice: Mlékojedská 246

> Komentáře