Dětský motokárový kroužek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětský motokárový kroužek

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Nově otevíráme v rámci motokárové dráhy Kart Arena Brno dětský motokárový kroužek. Tato aktivita je rozvíjena v rámci Motokárového klubu Kart Arena Brno registrovaného v rámci Autoklubu České republiky. Motokárový klub pro nadšence, co pomáhájí mladým dětem v začátcích motorsportu. Hlavní náplní klubu je příprava závodníka na profesionální dráhu, který bude umět řídit, ovládat svoje emoce, a dokáže se i správně chovat a vyjadřovat. Vaše dítě bude mít možnost získat vážnou i nevážnou formou zkušenosti s řízením motokáry na kryté motokárové dráze s veškerým potřebným bezpečnostním vybavením a pod dohledem instruktorů, kteří mají zkušenosti v této oblasti. Volně tak navazujeme na aktivity tohoto druhu, které jsme si vyzkoušeli v uplynulém období a setkalo se to s pozitivním ohlasem jak dětí, tak i rodičů. Cílem je nabídnout dětem aktivní a zejména atraktivní trávení volného času a tím omezit působení negativních vlivů, kterým jsou vystaveni v rámci společnosti. Jízda na motokárách rozvíjí koordinaci, orientaci, fyzické dispozice, ale také ohleduplnost, férovost a komunikaci v týmu. Děti budeme učit nejen řídit a závodit, ale také komunikovat v kolektivu, základním bezpečnostním pravidlům provozu na komunikacích. Provedeme je také základy techniky motokár a vůbec technického zázemí motorsportu. Součástí výuky bude také v menší míře průprava po fyzické stránce, koordinace, postřeh, prostě vše, co potřebuje dobrý budoucí závodník. VĚKOVÁ HRANICE Věk nás (Vás) ve spodní hranici nelimituje, když dítě dokáže pořádně zašlápnout brzdu není problém. Ovšem maximální hranice je 13 let. NÁPLŇ DĚTSKÉHO KLUBU jízdy na motokárách bezpečnost na trati správná komunikace férové chování závody a soutěže zatím soutěžíme mezi sebou každý trénink a pravé závody nás teprve čekají... ZÁZEMÍ KLUBU scházíme se v prostorách KART ARENA BRNO 2x měsíčně v neděli

> Otevírací doba

dle pořadatele

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: KART ARENA BRNO, s.r.o. Křížkovského 51/516
Telefon: 777 565 389
E-mail: [email protected]

> Komentáře