Apple Museum | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Apple Museum

Foto: Apple Museum

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.5  (2x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Praha dočasně hostí největší výstavu počítačů Apple na světě. Apple Museum v Pop Art Centru představuje unikátní kolekci téměř 500 přístrojů od společnosti Apple napříč celou její historií. K vidění tu jsou raritní exponáty, jako je například Apple I, který vlastnoručně sestrojil Steve Wozniak v garáži rodičů Steva Jobse, i nejlepší hi-tech přístroje současnosti. Celé Apple Museum je koncipované jako pocta jednomu z největších vizionářů všech dob. Zatímco v běžné galerii lze exponáty obdivovat jen očima, Apple Museum nabízí mnohem víc. Vystavené exempláře jsou funkční, takže sami můžete proniknout do fascinujícího světa digitálních technologií. Podrobné informace naleznete na stránkách Apple Musea. Unikátní soukromá sbírka obsahuje nejkomplexnější sbírku počítačů od roku 1976 až 2012, předměty společnosti Pixar a Next, a další artefakty ze života Steva Jobse. Interaktivní výstavu doprovází virtuální průvodce, kterého si můžete poslechnout v 8 jazycích na chytrém telefonu nebo tabletu. Díky němu si expozici užije úplně každý návštěvník bez ohledu na věk, národnost nebo znalosti počítačové techniky. Prohlídku můžete zakončit ve stylovém bistru Steven´s Food, které nabízí zdravé vegan a raw lahůdky přesně podle filozofie Steva Jobse. Apple Museum je otevřené pro všechny, kteří se chtějí bavit a zažít svět Steva Jobse na vlastní kůži.

> Otevírací doba

denně 10:00-22:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Husova 21
Telefon: 777560062
E-mail: [email protected]

> Komentáře