Vrtule - svět her a poznání | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vrtule - svět her a poznání

Foto: Skočková Radka

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Vrtule je místo pro zvídavé děti a dospělé. Můžete se zde pobavit u desítek společenských her či vyzkoušet svůj um u záludných hlavolamů. Naleznete zde velké postřehové hry, expozici „Kdo neviděl, neuvěří“, obří „Krtkovo bludiště“ a interaktivní výstavu „Evropou křížem krážem“. KDO NEVIDĚL, NEUVĚŘÍ – ojedinělá expozice, která vás vtáhne do kouzelného světa optických klamů a zrakových iluzí. Názorně předvede, jak klamně se naše oči občas dívají, stačí jen kousek poodstoupit a vše je jinak. Zrcadlová komnata, záhadný text, filmový buben, periskop, rotující kotouč a mnoho dalšího vás čeká v tajemném světě iluzí. Tajemná zákoutí, tmavé průchody, slepé uličky. Spleť chodeb obytných či okružních. Blikající světlo baterky osvětlující jen nejbližší okolí. To je KRTKOVO BLUDIŠTĚ, labyrint chodbiček lákající k objevení a prozkoumání. Sofie, Edinburgh, Reykjavík, Athény… Kde se nacházejí? Co je dominantou těchto měst? Jakou řečí mluví místní obyvatelé? Nejen na tyto otázky vám odpoví interaktivní výstava EVROPOU KŘÍŽEM KRÁŽEM. Formou několika samostatných her představuje náš kontinent. Můžete zde ozkoušet nejen své zeměpisné znalosti, ale i koordinaci se svými kamarády. Tisíce dřevěných kostek všemožných tvarů a barevných variací na vás čekají u HRAVÝCH STAVITELŮ. Nechte svou fantazii volně proudit a vytvořte dílo dle svých představ. Vrtule – svět her a poznání má dveře otevřené pro návštěvníky každé pondělí, středu a pátek od 14.00 do 18.00. Vstupné je dobrovolné.

> Otevírací doba

Otevřeno každé pondělí, středu a pátek od 14.00 do 18.00.

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Valašské Meziříčí
Ulice: Pospíšilova 12/13
Telefon: 732 413 813
E-mail: [email protected]

> Komentáře