Oranžové hřiště Šlapanice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Oranžové hřiště Šlapanice

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Prolézačky nebo basketbal? Na novém hřišti ve Šlapanicích si vybere každý Členové Sportovního klubu Šlapanice, ale i ostatní obyvatelé města včetně dětí sportují od soboty 19. října na novém víceúčelovém hřišti. Milovníci míčových her mohou na venkovním hřišti s umělým travnatým povrchem hrát například basketbal, tenis nebo volejbal. Připraveny jsou ale i atrakce pro nejmenší v podobě prolézaček nebo skluzavky. Výstavbu sportoviště podpořila Nadace ČEZ částkou 500 tisíc korun. Víceúčelové sportoviště vyplnilo nevyužitý prostor vedle fotbalového hřiště, které využívá hlavně místní fotbalový klub. Nečlenové FK Šlapanice sice mohli klubové hřiště využívat, ale vzhledem k častým tréninkům a zápasům pouze omezeně, a neměli tak moc příležitostí, kde se věnovat sportu. „Moderní sportoviště navíc doplnilo dětské hřiště s herními prvky pro nejmenší. Ti sem často chodí s rodiči podpořit své starší sourozence na jejich fotbalové tréninky a zápasy,“ uvedl předseda FK Šlapanice Jan Zycháček. Rodiče, kteří doprovází své ratolesti na fotbalové tréninky a zápasy, si už nemusí lámat hlavu, jak zabavit mladší sourozence. Na novém hřišti je teď čekají nové atrakce v podobě prolézaček, skluzavky, lanových prvků nebo pískoviště. Multifunkční sportoviště pak využijí také místní základní a střední školy. Za hezkého počasí jejich žáci určitě rádi vymění školní tělocvičnu za venkovní hřiště.

> Otevírací doba

celoročně

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Šlapanice

> Komentáře