Školka Duhovka - Praha 1 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Školka Duhovka - Praha 1

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Mezinárodní česko-anglická montessori Mateřská škola Duhovka nabízí výukový a vzdělávací program pro děti ve věku od 1,5 do 6 let. Školka Duhovka nabízí exkluzivní a moderní zázemí vybavené nejlepšími výukovými montessori pomůckami a materiály, které propojují tělo a mysl a pomáhají dětem učit se prostřednictvím zcela nenucené činnosti. Dětem se společně věnují anglicky i česky hovořící montessori pedagogové. Dostatečný počet pedagogů na počet dětí ve třídách umožňuje individuální a laskavou péči s respektem k rozvoji jednotlivce. Rodiče mohou vybírat z nabídky programů: dopolední (3 nebo 5 dní), celodenní (3 nebo 5 dní) a All Inclusive. V ceně školného je zahrnuta logopedie a poradenské služby psychologického centra. Školka nabízí slevu ze školného na sourozence. Školka Duhovka – Cihelná je umístěna v samotném centru Prahy 1. Prostorné třídy jsou navržené tak, aby jejich moderní zázemí co nejvíce podporovalo přirozený a hravý rozvoj dítěte. Pro pobyt venku děti využívají přilehlých Vojanových sadů, Kampy, hřiště u Karlova mostu a dalších příjemných míst. Školka Duhovka nabízí široký výběr kroužků v českém a anglickém jazyce - sportovně zaměřené (kupříkladu jóga, judo, lezení) a dále tvořivé, hudební či umělecké kroužky jako například keramika, drama, flétna nebo hudba a tanec. V Duhovce dětem nabízíme stravování v souladu se zásadami zdravé výživy a hygienickými normami pro děti předškolního věku. Na výběr je vždy masový či vegetariánský pokrm připravený z čerstvých surovin od farmářů či z bio produkce. Program PlayWisely® aneb Hrajeme si chytře Školka Duhovka nabízí také ucelený vzdělávací program pro miminka a batolata od 4 měsíců do 3 let věku, vytvořený na základě dlouholetých vědeckých výzkumů o celostátním vývoji dítěte v raném období života. Program pro batolata Program pro batolata je 3,5 hodinový dopolední program pro batolata bez rodičů ve věku 1,5 - 3 roky v česko-anglickém montessori prostředí. Česko-anglický příměstský tábor Školka Duhovka pořádá o letních prázdninách česko-anglický příměstský tábor s prvky montessori pedagogiky pro děti ve věku od 3 do 8 let, který se každoročně koná v krásné a klidné lokalitě pražské Hanspaulky v Praze 6. Děti čekají tematicky bohaté programy pod vedením zkušených lektorů a učitelů.

> Otevírací doba

Otevírací hodiny:
7:30 - 17.30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1 - Malá Strana
Ulice: Cihelná 2a
Telefon: 733700478
E-mail: [email protected]

> Komentáře