Mateřská školka a jesle Domeček - Praha 9 - Kyje | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská školka a jesle Domeček - Praha 9 - Kyje

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Jsme soukromá školka a jesle pro děti od 1,5 do 6 let s kapacitou 20 dětí a již od roku 2010 zajišťujeme péči o děti s bohatým programem zaměřeným na individualitu dětí. Hravou a zábavnou formou se podílíme společně s rodinou na rozvoji osobnosti dítěte. Školička Domeček se nachází v klidné části Prahy 9 Kyje s parkováním před školičkou. Součástí školičky je také hojně využívaná přilehlá zahrada se vzrostlými stromy a vlastní zahrádkou na pěstování zeleniny. Příhodná pozice na hlavním tahu po ulici Českobrodská rovněž vyhovuje rodičům, kteří za prací dojíždějí z přilehlých oblastí ve směru od Úval, Českého Brodu či Kolína. Při práci s dětmi využíváme tématicky zaměřené programové bloky s mnoha aktivitami. Vedeme děti k samostatnosti, zdravému životnímu stylu, ke spolupráci a kamarádskému vztahu k ostatním dětem. Podporujeme rozvoj jejich tvůrčích schopností a fantazie a nenásilnou integraci dětí do kolektivu. Mateřská školka Mateřská školka Domeček má vlastní, jedinečný a hravý vzdělávací program, který je zaměřený na zdravý životní styl, enviromentální výchovu či angličtinu, to vše za pomoci prvků Montessori. Školka Domeček je svým programem zaměřena na děti od 1,5 let až do školního věku. Mateřská školka Domeček zaměstnává k péči o Vaše děti pouze profesionální pedagogy, či další odborníky v oblastech dětské psychologie, logopedie apod. Pro děti jsme v interiéru školky připravili prostředí, ve kterém se mohou cítit bezpečně, a které podněcuje jejich přirozenou zvídavost. Školka Domeček sídlí v příjemném prostředí, velkého rodinného domu s velkou zahradou v Praze 9 Kyjích, na adrese Herdovská 806/1. Jesle Jesle Domeček jsme tvořili tak, abychom našim nejmenším vytvořili skutečný druhý domov. Jesle Domeček jsou připraveny na péči o děti od 18 měsíců do 3 let. O nejmenší pečují naše tety – zdravotní sestry a o větší děti profesionální pedagogové. Pro děti je v interiéru jeslí připraveno příjemné, klidné, bezpečné prostředí, které je vybaveno kombinací hraček a vzdělávacích pomůcek tak, aby se děti cítily jako doma a zároveň s naší pomocí rozvíjely své schopnosti a dovednosti. Jesle Domeček sídlí v příjemném prostředí velkého rodinného domu s velkou zahradou v Praze 9 Kyjích, na adrese Herdovská 806/1. Důraz klademe na adaptaci dětí na skupinu vrstevníků a autoritu cizího dospělého, zdokonalení sebeobsluhy a schopnosti soustředěně pracovat. Respektujeme, že v tomto věku děti ještě nemají cílenou pozornost a činnosti se tedy rychle střídají, aby byly pro děti přitažlivé a zajímavé. S dětmi čteme, zpíváme, děláme výtvarné, konstrukční a manipulační činnosti, cvičíme, chodíme na venkovní hřiště nebo krátké procházky.

> Otevírací doba

dle rozvrhu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9 - Kyje
Ulice: Herdovská 806
Telefon: 603 439 570
E-mail: [email protected]

> Komentáře