KinderGarten - firemní školka UniCredit Bank - Praha 4 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

KinderGarten - firemní školka UniCredit Bank - Praha 4

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Společnost KinderGarten, pro Vás a Vaše děti, otevřela další firemní školku. Tentokrát pro společnost UniCredit Bank Czech Republic a.s. Objekt školky prošel velmi rozsáhlou a náročnou rekonstrukcí. Školka Vlaštovka, jejíž název si rodiče vybrali sami, se vyznačuje především velkými a světlými prostory. Rodiče oceňují i to, že školka je v těsné blízkosti s centrálou UCB. Při výuce si klademe úkoly a cíle, které doplňují rodinnou výchovu, pomáhají zajistit dítěti prostředí s dostatkem mnohostranných a přiměřených podnětů k jeho aktivnímu rozvoji a učení, obohacují denní program dítěte a nabízejí odbornou péči. Předškolní vzdělávání má všeobecně usnadňovat dítěti jeho další životní i vzdělávací cestu. Nově příchozím dětem nabízíme adaptaci dle jejich individuálních potřeb. Respektujeme potřeby dětí v průběhu celého dne. Děti mají volnost a osobní svobodu podloženou pravidly, které spoluutváří s pedagogy. Zajišťujeme dětem jistotu, bezpečnost. Snažíme se o vzájemnou pomoc, podporu, ohleduplnost, zdvořilost. Pedagog ovlivňuje prosociální cítění dítěte, plně se mu věnuje. Děti nejsou přetěžovány, mají možnost kdykoliv odpočívat. Komunikace pedagoga s dětmi je vstřícná, přátelská, empatická, snažíme se o důvěru a toleranci mezi dětmi a pedagogy. Bezpečí, důvěra a víra v sebe samu, to je naším cílem.

> Otevírací doba

.

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4
Ulice: Vyskočilova 5
Telefon: 732 329 621
E-mail: [email protected]

> Komentáře