Žižkovský slet čarodějnic | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Žižkovský slet čarodějnic

> Termín

30.4.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V kempu Pražačka se 30. dubna koná Žižkovský slet čarodějnic. Na celé odpoledne je naplánována spousta her, sportovních aktivit a jiné zábavy. Divadelní představení, nafukovací bludiště, výroba kostýmů a malování na obličej v čarodějnickém salónu, výklad karet a věštění z koule ve věštírně – to vše čeká na malé i velké návštěvníky, kteří zavítají do areálu lesoparku pod Pražačkou. Od 14 do 22 hodin je připravený program, který si můžou užít všechny věkové kategorie. Pro děti je nachystaná tajuplná „čarodějná stezka“, během níž budou plnit různé úkoly a sbírat body. Bude se za odměnu soutěžit o nejlepší masku čarodějnic. Malé diváky pobaví svým vystoupením Majda z Kouzelné školky nebo kapela Kosa Vostrá, je naplánováno vystoupení Divadla v Pytli, pro velké diváky zahraje The Beatles Revival. Akce, kterou pořádá městská část Praha 3 a Sportovní a rekreační areál Pražačka, bude zakončená impozantní Fire show.

> Otevírací doba

od 14:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 3
Ulice: areál Pražačka a lesopark

> Komentáře