KinderGarten Praha 6 - Dejvice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

KinderGarten Praha 6 - Dejvice

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

V naší školce chceme podporovat individualitu každého dítěte, rozvíjet jeho nadání a především rozšířit jeho horizonty v různých oblastech. Nabízíme dětem pestrou škálu výtvarných, hudebních, sportovních i relaxačních aktivit tak, aby každé dítě mělo možnost rozvíjet všechny oblasti své osobnosti. Zároveň je veškeré aktivity naučí samostatnosti a budou rozvíjet jejich zdravé sebevědomí a posílí jejich sociální vazby s jinými vrstevníky. To vše při každodenní komunikaci v angličtině, neboť při běžných denních aktivitách se dítě nejsnadnějí adaptuje na komunikaci v cizím jazyku. Snadno tak odbourává svou nesmělost a nejistotou při komunikaci v anglickém jazyku a velmi rychle vstřebává další jazyk, který mu v budoucím životě usnadní další výuku cizích řečí. Je to nejsnadnější start výuky cizích jazyků, jaký můžete svým dětem do dalšího života dát. Výuku dětí i denní péči o ně zajišťují kvalifikovaní čeští i angličtí učitelé. V případě zájmu nabídneme i výuku polštiny díky rodilému mluvčímu v týmu učitelů. Výuka probíhá formou různorodých her a tím se stává pro děti naprosto přirozenou a zábavnou. Díky tomu, že náš vzdělávací program je vhodný jak pro děti z českých rodin tak i pro děti cizince, dítě automaticky získává informace i o jiných jazycích a kulturách i zvycích. Děti díky tomu velmi rychle ztrácí obavy z komunikace v cizím jazyku, nejistotu a předsudky o cizích kulturách i neznámého prostředí. Učí děti vzájemnému poznání a toleranci. V naší školce máme přizpůsobené výukové programy pro děti v závislosti na jejich věku, a to od 18 měsíců do 6 let. Dětem nabízíme vyváženou a pestrou stravu, která jim pomůže příjmout za vlastní návyky zdravého stravování pro budoucí život.

> Otevírací doba

.

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6 - Dejvice
Ulice: Irská 1
Telefon: 606 327 337
E-mail: [email protected]

> Komentáře