KinderGarten Praha - Budějovická | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

KinderGarten Praha - Budějovická

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

KinderGarten Budějovická patří mezi jednu ze soukromých jazykových školek v Praze, která získala akreditaci od Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky. Tato akreditace potvrzuje provoz v bezpečných a hygienicky vhodných prostorách, které byly k tomuto účelu schváleny příslušným stavebním úřadem. Zároveň zaručuje odborný pedagogický personál a kvalitní Školní vzdělávací program. Přijímáme děti již od 18 měsíců, nabízíme Vám minimální počet dětí na pedagoga a zakládáme si na laskavém a individuálním přístupu k dětem. V každé třídě je umístěn iCare System, který Vám umožní sledovat dění ve školce. U nás si děti po celý den hrají, protože hra je to nejdůležitější, co by děti v předškolním věku měly dělat. Děti jsou vtaženy hravou formou do výuky anglického jazyka a do všech přidružených aktivit. Zaručujeme kvalitu nad kvantitou a i pedagogický sbor v kombinaci český lektor s rodilým mluvčím je ideální způsob pro seznámení s cizím jazykem. Jsme jazykovou školkou zaměřující se na výuku angličtiny dětí ve věku od 18 měsíců do 7 let. Děti dělíme do skupin nejen na základě věku, ale dle sociální zralosti. Den začínáme ranním cvičením, po kterém následuje ranní kruh. Výuka probíhá podle Vzdělávacího programu KinderGarten, který je tématicky rozdělen na jednotlivé měsíce - týdny. Samozřejmou součástí ranního kruhu jsou anglické písně a říkadla. Druhý blok se skládá z výtvarných, pracovních či hudebních činností, které jsou důležité pro celkový rozvoj dítěte (rozvoj grafomotoriky, řečových dovedností a jiné). Nedílnou součástí těchto aktivit je i dramatická výchova - hra na divadlo, básničky a písničky. Součástí dopoledního programu je procházka po okolí či pobyt na naší zahradě, která je pro tyto účely upravená a vybavená hracími prvky. Odpoledne se děti účastní zájmových kroužků, které jsou vedeny zkušenými lektory naší KinderGarten či externisty. Mezi takovéto aktivity patří například dramatický, hudební a sportovní kroužek, keramika, návštěvy solné jeskyně, projížďky na ponících, golf, tenis, jóga a dětská zumba. V rámci odpoledních aktivit jsme založili Mensa NTC Learning club, kde děti rozvíjí hravou formou svůj potenciál, talent a nadání. Hrajeme deskové hry od firmy Mindok a Albi doporučené Centrem nadání ČR. Do programu pro předškoláky jsme zařadili Metodu dobrého startu, jejíž cílem je speciální příprava dětí na vstup do základní školy.

> Otevírací doba

.

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4
Ulice: Krčská 316/39
Telefon: 608 914 433
E-mail: [email protected]

> Komentáře