Čarodějnice na Chvalské tvrzi: Kamil Střihavka, QueenMania a Petra Černocká pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Čarodějnice na Chvalské tvrzi: Kamil Střihavka, QueenMania a Petra Černocká pro děti

Foto: Alexandra Kohoutová

> Termín

30.4.2016

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Chvalský zámek a MČ Praha 20 pořádají již 27. ročník slavných a oblíbených hornopočernických Čarodějnic, které se konají v sobotu 30. dubna od 14 do 22 hod. V odpoledním programu od 14 hod. uvidíte dětská hudební, taneční i sportovní vystoupení a zdarma bude otevřen salon „Vypadáš skvěle“ pro děti s malováním na obličej, vlasovým stylingem a líčením pro maminky. Nebudou chybět hry a kouzlení na pódiu s Kamilem Burdou, moderátorem hlavního programu pak bude Petr Lesák. Po celý den probíhá pouť se stánky, občerstvením, kolotoči a atrakcemi. Rodinné centrum MUM připravilo ceny pro všechny. Kolem 17. hodiny volba nejhezčí dětské čarodějnice, kolem 15:45 rockoví Nechte nás BEAT, cca 17:20 Petra Černocká jako Saxana a večer pak úžasný revival skupiny QUEEN – QueenMania a Peter „Paul“ Pačut a hvězdný Kamil Střihavka a Leeders. Vybíráme z programu: - od 14 hod. dětská hudební, taneční a sportovní vystoupení, salon Vypadáš skvěle!, hry pro děti, kouzlení na pódiu - cca 15:45 rockoví Nechte nás BEAT - cca 17 hod. Volba nejhezčí dětské čarodějnice či čarodějníka - cca od 17:20 hod. Petra Černocká jako Saxana - v 19 hod. zapálení velkého ohně, slovo starostky - po 19. hodině zahraje úžasná skupina Queenmania a Peter „Paul“ Pačut – revival skupiny QUEEN - cca 20:40 hlavní hvězda večera: známý rockový zpěvák KAMIL STŘIHAVKA & Leeders s hity Země vzdálená, Holka čapni draka či Kovboj z Teplic. - cca 21:50 ohňostroj - ve 22 hod. ukončení akce Hlavním partnerem akce je společnost KONHEFR, STAVBY A INTERIÉRY s.r.o. Vstupné 60 Kč, děti do 120 cm zdarma.

> Otevírací doba

14:00 - 22:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9 - Horní Počernice
Ulice: Chvalský zámek, Na Chvalské tvrzi 857
Telefon: 281 860 130
E-mail: [email protected]

> Komentáře