Do Království železnic jen za 50 korun! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Do Království železnic jen za 50 korun!

> Termín

1.1.2016 - 31.12.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Pokud pojedete vlakem do Prahy a koupíte si v pokladně ČD místenku, můžete zároveň požádat, aby vám k místence prodali také Poukázku Království železnic. Stojí pouze 50 Kč. V Království železnic na pražském Smíchově vám ji vymění za plnohodnotnou vstupenku. Místenku, na níž lze požádat o vystavení poukázky na slevu, je potřeba zakoupit v pokladně ČD (Ne tedy přes eShop ČD a to ani přes výše uvedený odkaz Koupit jízdenku v šedém rámečku!) a to pro vlakový spoj ČD, který končí v Praze nebo metropolí projíždí. Slevová poukázka bude mít platnost tři měsíce od vystavení. Tato akce, která původně měla platit pouze do konce října roku 2015, byla pro velký zájem prodloužena (zatím na neurčito). Na návštěvu Království železnic je třeba si vyhradit minimálně několik hodin. Užaslé děti jakéhokoliv věku zde v první chvíli nevědí, kam dřív skočit. Zaujme je už několik kolejišť v horním patře, kde mohou obdivovat obří most nebo třeba zimní scenérie. Jedno z nich je navíc tematicky zasazeno do období osmdesátých let a ukazuje různé aspekty života související s tehdejším socialistickým zřízením. Například až příliš mnoho vojenské techniky v ulicích…

> Otevírací doba

Pondělí - Neděle 9:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: Stroupežnického 23

> Komentáře