Soukromá školka Habibi - děti a my | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soukromá školka Habibi - děti a my

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Jsme malé zařízení, kam dochází děti od 3 do 6 (7) let v celkovém počtu 6– 8 dětí. Základem našeho programu je výchovně vzdělávací program pro děti se speciálními vadami - poruchy autistického spektra, poruchy pozornosti se zaměřením na logopedickou a pohybovou činnost. Denně logopedická průprava, jedenkrát až dvakrát v týdnu tělocvična, jednou týdně plavání a další dny ostatní výchovně vzdělávací aktivity (matematické představy, hudební, literární, výtvarná, pracovní činnost, grafomotorika, intenzivní příprava do školy - rámcový vzdělávací program). Jednou týdně probíhají lekce Metody dobrého startu - pod vedením psychologa a logopeda. Základem je individuální výchova. Jednou z nejdůležitějších výchovně vzdělávacích činností je utváření osobnosti dítěte. Velmi dbáme na individualitu a rozvoj jedinečnosti. Ruku v ruce s vývojem osobnosti jde také výchova s jasnými pravidly a důsledností. Každé dítě musí mít možnost poznat, kde jsou hranice, které by nemělo překročit. Učí se nést odpovědnost za své jednání, učí se být pozorné, učí se řízené činnosti. Učí se rozeznávat špatné od dobrého, učí se vlastnímu úsudku, učí se ptát, učí se nesouhlasit A UČÍ SE MÍT VLASTNÍ NÁZOR. Učení je hrou a motivací. Děti, které vyrůstají v prostředí s jasným řádem s danými pravidly, mají jistotu v prostředí a vyrůstají z nich vyspělé osobnosti. Proto je velmi důležitá spolupráce s rodinou. Zde musíme upozornit na nutnost oboustranné snahy o sjednocení výchovného procesu v našem zařízení a v rodině. Rodičům poskytujeme výchovně poradenskou činnost, která má za cíl jim pomoci v otázkách výchovných, vzdělávacích i osobních (spolupráce s psychologem). Tato činnost je otevřena i rodičům, jejichž děti nenavštěvují naše zařízení. Pomáháme i se zařazením dětí do vhodné školy. Naší snahou je pomoci rodičům si vlastní dítě užívat s radostí a soustavně. Osobnost dítěte se vyvíjí do 7 let věku, a to je doba, ve které nás dítě nejvíce potřebuje.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 2
Ulice: Jaromírova 158/54
Telefon: 776 593 164
E-mail: [email protected]

> Komentáře