Montessori lekce pro nejmenší | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Montessori lekce pro nejmenší

Foto: kateřina Brychtová

> Termín

1.1.2016 - 30.6.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3

> Popis

Učte své děti rozvíjet řeč, paměť a pozornost. Zdokonalujte jejich koordinaci těla, vyvíjejte jemnou motoriku, pěstujte trpělivost a soustředění. To vše zábavnou a hravou formou za vedení lektorky Pavlíny Landovské. Kurzy jsou určeny pro děti od 5 měsíců do 3 let v doprovodu rodičů. Kapacita jedné lekce 3 maminky s 1 dítětem. Délka lekce 45 min. Co přinese vašemu děťátku účast na lekcích Hrajeme si Montessori? Při lekcích budete svědky zklidnění a zvýšení koncentrace vašeho děťátka, zde zažije první zkušenost spolupráce s „cizím“ člověkem a ostatními dětmi, což mu bude přínosem při nástupu do školky. Uvědomí si více své hranice v novém prostředí. Tato zkušenost vám dá více svobody v přístupu k děťátku a nápady při řešení každodenních situací. Oboustranný respektující přístup vám přinese pocit štěstí a radosti a budeme se spolu těšit z jejich nápaditosti a zručnosti. Uvědomíte si lépe jejich možnosti a radost z prožívané chvíle. Cílem je vést vaše děti k samostatnosti, lásce, ohledu na sebe a okolí. Co na lekci zažijeme? Obrázkové karty pro rozvoj řeči, paměti a pozornosti Pohyb s pomůckami na rozvoj koordinace oko/ruka-noha Montessori pomůcky na rozvoj jemné motoriky, trpělivosti a soustředění Domů si odnesete: Nápady, jak ve vašich domácích podmínkách můžete zajistit připravené prostředí, jak vytvořit pomůcky z domácích „nástrojů a surovin“ a jak vést děti k samostatnosti a zodpovědnosti, jak dávat dětem svobodu i hranice Informace o nových připravovaných akcích na zajímavá témata Informace o Montessori přístupu a o dalších přínosných metodách Pokud se vám bude ochutnávková lekce líbit, můžete si vybrat některý z níže připravených balíčků. Ceny lekcí: účastní se 1 dítě + 1 rodič Ukázková lekce = 250 Kč Jednorázová platba další lekce = 350 Kč Platba balíček 4 lekce = 1300 Kč Platba balíček 12 lekcí = 3600 Kč Ukázkovou lekci je možné objednat zde: http://www.mamprostor.cz/udalosti/hrajeme-si-s-montessori/

> Otevírací doba

Každé úterý od 9:00 - 18:00 hod.

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: U Teplárny 3
Telefon: 727 877 199
E-mail: [email protected]

> Komentáře