Dětský klubík Smržovka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětský klubík Smržovka

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Klubík je místnost, která je upravena pro potřeby nejmenších dětí. Záměrem bylo vytvořit místo, kde se budou moci scházet maminky na mateřské dovolené a maminky handicapovaných dětí spolu se svými potomky. Kam si budou moci přijít popovídat, inspirovat se, společně s dětmi si užít malování a další aktivity. Pro děti je vytvořeno bezpečné místo, kde budou moci objevovat nový svět, ...pohrát si s jinými hračkami, sobě podobnými „tvorečky“, užít si dobrodružství světa různých barviček a materiálů k tvoření. Úterky pro mrňousky - Klubík věnovaný dětem 0 - cca 2 roky s dílničkou přizpůsobenou tomuto věku Pátky pro předškoláky - dílna pro děti cca 2 - 6 let - pokud např. maminky mají předškoláka a mrňouska, mohou vzít mrňouska spolu se sourozencem na dílnu pro předškoláky či naopak. Sourozenec, pro nějž není dílna přímo určena, se do činností může spontánně zapojovat po svém nebo si bude hrát a užije si Klubík svým způsobem. Možnost prezentací, přednášek apod. Klubík je inspirován mateřskými a rodinnými centry, pedagogikou lesních mateřských škol, najdete tu hračky i atrakce jako stan s balónky, skluzavku, přibudou také pomůcky inspirované metodou montessori atd.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Smržovka
Ulice: Staniční 1273
Telefon: 606 691 046
E-mail: [email protected]

> Komentáře