Lyžařský vlek Radvanice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Lyžařský vlek Radvanice

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V klidné části Radvanic - osadě Studénka na severní straně Jestřebích hor se nachází lyžařský vlek Radvance, který spolu s malým začátečnickým vlekem je vhodný především pro rodiny s dětmi. V areálu jsou k dispozici tři lyžařské vleky. Velký o délce 400 m a s převýšením cca 100 m, jehož kapacita je 500 osob za hodinu. Střední vlek o délce 170 m byl vybudován na mírném svahu, a tak je vhodný zejména pro zkušenější děti a začátečníky (kapacita tohoto vleku nebyla po technických úpravách dosud zjištěna). Malý vlek pro děti je dlouhý 100 m s kapacitou 350 osob za hodinu. Třikrát týdně se naskýtá možnost lyžování až do večera při umělém osvětlení. Sjezdovka je uměle zasněžována a pravidelně upravována rolbou. Návštěvníkům slouží také půjčovna lyží a snowboardů. Jestřebí hory díky své výšce a poloze nabízejí kromě možnosti sjezdového lyžování a snowboardingu zajímavé příležitosti pro běžkaře, a v létě též pro cyklisty a pěší turisty. Není zde vzácností potkat psí spřežení, a to jak v zimě, tak v létě.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Radvanice
Ulice: Radvanice v Čechách 233
Telefon: 499 897 336

> Komentáře