Cvičení pro batolátka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Cvičení pro batolátka

> Termín

30.01.2016-30.06.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3

> Popis

Cvičení pro batolátka 6 - 36 měsíců - jóga pro děti tanečky hry říkanky opičí dráhy "Koťata (6-12m), Tygříci (12-18m), Lvíčata (18m - 3roky)" Jde o cvičení dětí, kdy rodič nebo prarodič funguje jako doprovod dítěte (je důležité, aby osoba, která s dítětem dorazí, byla fyzicky zdatná). Pro děti je připraven ucelený systém říkanek, tanečků a cviků s ohledem na roční období a jejich batolecí potřebu se vyřádit a zkoumat svět okolo sebe. Na lezoucí batolátka čeká opičí dráha zaměřená na rozvoj pohybových dovedností. Při cvičení využíváme nejrůznějších pomůcek, jako jsou velké míče, malé míče, hopsací zvířátka, plátěný kolotoč, balanční pěnové kameny, skládací pěnové puzzle, plátěné tunely atd. Na konec každé lekce je pro děti připravena odměna (zdravá dobrůtka a razítko za pěkné cvičení). s sebou: sportovní oblečení pro vás i vaše dítě (pro chodící dítě botu s měkkou podrážkou), lahvičku s pitím, doprovod dítěte cvičí buď naboso nebo v ponožkách PONDĚLÍ: 9:00 - 10:00 cvičení pro rodiče a batolata "KOŤATA" (Táňa) (6 - 12 m) od 25. 1. - 4. 4. 2016 STŘEDA: 8:30 - 9:30 cvičení pro rodiče a batolata "TYGŘÍCI" (Míša) (12 - 18 m) od 20. 1. - 30. 3. 2016 ČTVRTEK: 9:00 - 10:00 Cvičení pro rodiče a děti "LVÍČATA" (Terka) (18m - 3roky) od 21. 1. - 31. 3. 2016 JEDNORÁZOVÁ LEKCE 100,- KURZOVNÉ: 900 Kč (absence doložené lékařem je možné nahradit do konce roku 2016) kde: velký sál Studia Mamajóga (bezbariérový vstup, prostory studia jsou uzpůsobeny pro kočárky, pro klidné kojení a krmení dětí) s sebou: pohodlné oblečení na cvičení, cvičí se na boso nebo v ponožkách, pití pro dítě, oblíbenou hračku pro prcka, pro batolátka od 18 měsíců tepláčky na cvičení, pro chodící děti botičky s měkkou podrážkou v ceně kurzu: cvičení pro dítě, pitný režim

> Otevírací doba

Dle rozvrhu

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Olomouc
Ulice: Ostružnická 327/10
E-mail: [email protected]

> Komentáře