Večerníčkovský Festival ledových soch v Galerii Harfa | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Večerníčkovský Festival ledových soch v Galerii Harfa

> Termín

6.2.2016 - 7.2.2016

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Na střeše nákupní Galerie Harfa vyrostou opět ledové sochy, tentokrát na téma ledový večerníček. Nahlédněte do ledového království a na vlastní oči se přesvědčte o tom, jak se chladné kvádry pod rukama sochařů přeměňují v umělecká díla. Festival ledových soch je největší akcí svého druhu pořádanou v České republice a na střeše nákupního centra Galerie Harfa se letos uskuteční už popáté. Fantazii se meze nekladou a je jen na umělcích, jak si s tématem poradí. Připraven je i doprovodný program ve formě drobných soutěží pro děti. Návštěvníci se mohou zapojit do hlasování o nejkrásnější sochu, jejíž vítěz bude vyhlášen v neděli 7. února odpoledne. Zpříjemněte si víkendové nákupy návštěvou jedinečně výstavy. Ledové sochy si budete moci prohlédnout, dokud neroztají! Program nadchne malé i velké a probíhá oba víkendové dny vždy od 14 hodin. Tato akce je největší událostí svého druhu pořádanou v České republice a v letošním roce oslaví první půlkulaté výročí. Každý z ročníků je věnován jednomu konkrétnímu tématu. Zatímco letos se bude jednat o populární postavičky z českých Večerníčků, loni jsme si zde mohli prohlédnout známé atlety vyvedené v ledu, v předcházejících letech pak sochy s tématikou zimních olympijských her, zvířata v polární zoo nebo portréty předních českých a zahraničních politiků. Všechny sochy budou vznikat na střeše nákupního centra. Zde budou následně i vystaveny, dokud si s ledovou krásou neporadí jarní obleva. A na jaké pohádkové hrdiny se můžete těšit? Mnoho fanoušků si jistě získá populární duo z klobouku Bob a Bobek. Neméně obdivovatelů bude mít přerostlý mazlíček Maxipes Fík. Nechte se překvapit, zda mezi exponáty najdete i nestárnoucího Krtečka se svými kamarády. Do Galerie Harfa první únorový víkend z mechu a kapradí zavítají také Křemílek a Vochomůrka. Pozadu nezůstane ani Rákosníček a mnoho dalších... Pokud máte svůj oblíbený Večerníček, rozhodně nezapomeňte pro svého favorita hlasovat v soutěži o nejkrásnější ledovou sochu.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9 - Vysočany
Ulice: Českomoravská 2420

> Komentáře