Výstava Leporelo v Malostranské besedě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výstava Leporelo v Malostranské besedě

> Termín

30.3.2019 - 30.6.2019

> Hodnocení

3.9  (7x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Interaktivní výstava, která zavede děti do světa fantazií ukrývajících se v leporelech Hlavním cílem Galerie GUD je podchytit vnímání dětí na začátku jejich rozvoje a pomoci se jim vymanit ze současného trendu vnímání masové kultury. Interaktivní výstava nejen motivuje k aktivitě, ale především se snaží zapojit jejich přirozenou fantasii. Cesta k pochopení a prožití fantasie vede děti prostřednictvím jejich vlastní aktivity, odpovídající jejich věku, možnostem i zkušenostem. Leporelo je jedinečná výstava pro malé děti (od nejmenších až po první stupeň základní školy). Nabízí prožít spolu s rodinou kvalitní­ čas mezi knížkami, dí­ky kterým děti poznávají svět (první­ průvodce do světa fantazie – možnost si to všechno osahat). Chceme ukázat, že leporelo je jako kamarád pro získání nových dovedností a především pro rozvoj fantazie a vnitřního světa dětí. Leporelo je takovým ANTITECH manifestem jako alternativa k tabletům, počítačům a chytrým mobilním telefonům. Podporuje navíc jemnou motoriku ( nezbytnou v předškolním věku), fantasii a výtvarné a estetické hodnoty v rámci vývoje jedince. CO NAJDETE VE VÝSTAVĚ? Výstava je rozdělena do tří částí. Edukativní, interaktivní a výtvarná. Edukativní část (historie leporela, základní rozdělení, funkce a další) •. Informační panel – druhy leporela a leporelo v čase (historie) •. Jak se dělá leporelo …. – Originály RUDOLFA LUKEŠE (60 léta – ručně vyráběné s postupem) – Místo pro workshop ( výroba leporela ) • Knihovna – stará leporela + leporela od Albatrosu •. Chillout zóna – sezení (sedací pytle nebo jiné interaktivní sedačky) Interaktivní část (manipulace s exponáty ve výstavě, které jsou pro to učeny) •. INTERAKTIVNÍ hmatová leporela (látková, různé materiály) •. INTERAKTIVNÍ zvuková leporela (zvuky města, přírody, zvířat atd..) •. INTERAKTIVNÍ pohybová leporela (pohybující se předměty v exponátech) •. INTERAKTIVNÍ poznávací leporela (velké stránky leporela, kde se hledají různé věci a vymýšlí se příběhy) Výtvarná část (workshopy v rámci výstavy, víkendové tvořivé dílny pro rodiny s dětmi) do této sekce patří i školní program Otvírací doba: denně 10-18 hod (pro školní skupiny od 9 hod po předchozí rezervaci) Cena vstupného: dítě 70 Kč, dospělý 130 Kč, rodinné vstupné 360 Kč, skupiny 60 Kč

> Otevírací doba

denně 10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Malostranské náměstí 21

> Komentáře