Letenský masopust | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letenský masopust

> Termín

6.2.2016

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Galerie Scarabeus a Národní zemědělské muzeum Praha pořádají v sobotu 6. února 2016 již 3. ročník Letenského masopustu. Sraz masek bude v sobotu 6. února v 10.00 na Strossmayerově náměstí před kostelem sv. Antonína, zde proběhne předání masopustního práva starostou Prahy 7 a první vystoupení. Přibližně v 10.30 bude průvod vycházet za doprovodu hudby od kostela směrem na Letnou. Během několika zastávek čeká na účastníky průvodu pouliční divadlo a další vystoupení. Pro všechny maškary z průvodu bude ve vymezeném čase přístupna zdarma výstava masek v galerii Scarabeus, expozice Muzea kávy Alchymista a dále pak část expozice Národního technického muzea. Masopustní program a tradiční gastronomie bude pokračovat v Národním zemědělském muzeu, kde bude celý den nabízena tradiční gastronomie a samozřejmě i se vstupem pro masky zdarma.. V podvečer se mohou účastníci masopustu těšit na překvapení… Volně přístupná bude i stálá expozice Muzea kávy Alchymista. Především děti se zde mohou těšit na vystoupení kouzelníka. Občerstvit se bude možné v přilehlé kavárně Alchymista. Mezi 13. – 14. hodinou bude první zastávkou průvodu masek Národní zemědělské muzeum (Kostelní 44, Praha 7). Všechny masky zde budou mít možnost si bezplatně prohlédnout stálou expozici Jede traktor v přízemí budovy NZM, připraven je i malý doprovodný program. Pro zájemce o výrobu masky na Praze 7 existuje lektorské centrum, které zájemcům po předchozí dohodě poskytne konzultace o technologii výroby masek v prostorách Galerie Scarabeus (Jana Zajíce 7) nebo přímo ve školních či mimoškolních institucích.

> Otevírací doba

od 10:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: Strossmayerovo náměstí, Národní zemědělské muzeum - Kostelní

> Komentáře