Hurá na led do Europarku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hurá na led do Europarku

> Termín

22.1.2016 - 28.2.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Hurá na led! V Europarku se bude opět bruslit Všichni malí i velcí bruslaři se mohou těšit na unikátní kluziště s pravým ledem přímo uprostřed obchodního centra – v teple, pod střechou a zdarma. Letos ve znamení vesmíru a kosmických výprav. Provozní doba plochy: denně od 9 do 21 hodin (s přestávkami: 12-13, 16-17). Možnost zapůjčení bruslí za poplatek 20 Kč a vratnou zálohou 1000 Kč a každou středu od 13 do 15 hodin školička bruslení pro malé začátečníky. V sobotu 23. ledna od 14 hodin proběhne Slavnostní otevření ledové plochy. Za účasti známých osobností se můžete těšit na vesmírný průvod, ukázky práce profesionálních maskérů filmových hitů FX Creator Barrandov, fotokoutek s mimozemšťanem a originální facepainting. Moderuje Tomáš Fila. V rámci ledové plochy jsou také připraveny tři sobotní bohaté programy plné soutěží: 6. února s Kosmonauty na ledě vás čeká focení ve skafandru a s živým astronautem NASA, výroba amarounů, kosmická strava,ochutnávka molekulární kuchyně. 20. února se Star Wars na ledě se můžete těšit na fotokoutek s živou legií Star Wars a spoustu soutěží. 27. února na Vesmírném karnevalu bude připravena odměna pro každého, kdo přijde ve vesmírném kostýmu. Soutěže a focení v zapůjčených vesmírných kostýmech zdarma. Věrní bruslaři mohou sbírat body za každou návštěvu ledové plochy, získávat odměny a na závěr se zúčastnit slosování o hodnotné ceny: 1. cena - 50 000 Kč na dovolenou od CK Fischer a Narozeninová párty Lollipop 2. cena - 15 000 Kč na nákupy v Europarku a Narozeninová párty Lollipop 3. cena - 5000 Kč na nákupy v Europarku a Narozeninová párty Lollipop

> Otevírací doba

denně od 9 do 21 hodin (s přestávkami: 12-13, 16-17).

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 10
Ulice: Nákupní 389/3

> Komentáře